Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba: - schody - schodisko - zábradlia - vchodové striešky - sklenené dvere a zásteny. Zámočnícka výroba.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Bezpečnostné technológie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizácia -kamerový systém -Dátová siete.

Predaj olejov, stieračov, batérie, brzdové doštičky a kotúče, autochémia a iné doplnky. Náhradné diely na všetky typy áut na dopyt za skvelé ceny!!! Prehľadný e-shop, seriózne jednanie, mesačné akcie, doprava pri odbere nad 3500 Kč zadarmo.

Dodávka, predaj: -zdravotnícky spotrebný materiál -zdravotné pomôcky pre záchranárov -výukové figuríny Laerdal pre nácvik prvej pomoci -ochranné pracovné pomôcky OOPP. Služby: -poradenstvo v oblasti CRM, informačných systémov, marketingu, európskych dotácií.

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

Tomáš Jelínek vykonáva kontrolu, údržbu a predaj hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov a hydrantov.

Plynové vzpery na výrobu aj ako náhradné diely. Vykonávame aj výpočty - návrhy umiestnenie vhodných vzpier pre Váš kryt, aby bolo dvíhanie čo nejergonomičtější. Ľubovoľné sily, rôzne vyhotovenia. Dodávky u bežných množstvo do 2-3 týždňov.

Firma Alkaza, s.r.o. sa zaoberá kompletnou dodávkou a montážou zabezpečovacích systémov mechanických ako sú bezpečnostné zámky, kovania, kľúče, autokľúče, trezory ale aj elektronických ako sú alarmy drôtové aj bezdrôtové, kamery a kamerové systémy, prístupové systémy, dochádzky.

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Vladislav Krčma sa zameriava na opravy a servis záhradnej techniky, kosačiek, píl, traktorov, krovinorezov rôznych značiek.

ANPETRADE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj tienenia, ventilátorov, chladičov, motorov, LED pások a mnoho ďalšieho.

Rozvoz ľadu Brno s.r.o. sa zameriava na rozvoz kockovaného ľadu, ľadovej triešte a prenajíma mraziace boxy.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť UAVONIC CZ, s.r.o. sa zameriava na letecké videá a fotky, letecké inšpekcie, geodetické služby a vyvíja a predáva drony.

Spoločnosť Promedeus s.r.o. sa zameriava na vybavenie lekárov do ordinácií, nemocníc a kliník predovšetkým pre laparoskopickú a endoskopickú chirurgiu, elektrochirurgiu a robotiku.

KOMUNÁLNA TECHNIKA žeriavové nadstavby kontajnery vaňové aj valníkové fekálne vozidlá kropiace vozidlá posypové vozidlá pre zimnú údržbu zametacie vozidlá VÝFUKOVÉ SYSTÉMY nerezové výfuky doznievače tlmiče izolácia výfukového potrubia

Spoločnosť KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídliaca v Juhomoravskom kraji sa už viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu hliníkových odliatkov liatych do bentonitového piesku a kokíl. Na základe dlhoročných skúseností v tejto oblasti výroby, a tým pádom veľké znalosti odbore, ponúkame iba kvalitné a presné výrobky. Našimi hlavnými odberateľmi sú ...

Spoločnosť AGROTECH, spol. s r. o. sa zaoberá zmiešanou poľnohospodárskou výrobou, to znamená, že popri práci na poli sa zaoberá aj chovom zvierat. Hospodárime zhruba 1280 ha poľnohospodárskej pôdy v piatich katastrálnych územiach. Jedná sa o územie obcí Poličná, Bránky, Choryne, Lhota a Juřinka. 1045 ha je pôdy orné, zvyšok sú trvalé trávne ...

- úpravy vody - projekcia TZB - hospodárenie s vodou

Spoločnosť S-FELTEC s.r.o. sa zameriava na prehliadky, kontroly, opravy a modernizácie obrábacích strojov vrátane zaistenia náhradných dielov a predaja nových strojov.

Spoločnosť VMAutomatizácia s.r.o. sa zameriava na oblasti strojárskej automatizácie v automobilovom priemysle, automatizácii výrobných procesov, robotizácii a výrobe jednoúčelových strojov.

Spoločnosť REVERSE - TECH s.r.o. sa zameriava na moderné 3D technológie, priemyselnú automatizáciu, reverzné inžinierstvo a kontrolu kvality.

Spoločnosť POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojárskej výroby, zameriava sa na realizáciu konštrukcií, ich montáž a povrchovú úpravu.

Václav Stržínek sa zameriava na výrobu a opravy historických drevených leteckých vrtulí, stolov, motorov a mnoho ďalšieho.