Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zastúpenie firmy Massey Ferguson. Predaj a servis: - poľnohospodárska technika Massey Ferguson, KUHN, SGARIBOLDI, OPall-AGRI, SMS, DAL.BO, SCHAFFER, BERTHOUD, FLIEGL, BOQBALLE, PNEUSEJ, WTC Piesočná.

Spoločnosť MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. so sídlom v Prostějove ponúka predovšetkým služby v oblasti nakladania s odpadmi a konečné zneškodnenie nebezpečných odpadov vo vlastnej spaľovni. Pôsobíme nielen na území celej Moravy, ale aj v Čechách. Súčasťou našej činnosti je tiež prenájom kontajnerov s platným atestom na skladovanie nebezpečného odpadu ...

Naša firma sa zaoberá službami pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, lesníctvo. Ponúkame výrobu kovových konštrukcií a výrobkov, povrchové úpravy aj zváranie kovov, nakladanie s odpadmi, likvidáciu vybraných materiálov vrátane recyklácie. Ďalej spracovanie a likvidáciu drevných materiálov, sériové sústružnícke a frézarské práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád - rekonštrukcia budov.

Predaj, realizácia a servis centrálnych vysávačov značiek Husky, DuoVac, Globovac, Disan vykonáva pán Marek Jírovec z Mestca Králové. V našom sortimente nájdete centrálne vysávače pre domácnosti, hotely aj priemyselné a výrobné spoločnosti na suché, mokré aj kombinované sanie. Centrálne vysávače sú a budú najdokonalejším zariadením na ...

Spoločnosť HaCase s.r.o. sa zaoberá predovšetkým zákazkovou výrobou prepravných obalov. Okrem zákazkovej výroby prepravných obalov typu flightcase, hardcase, roadcase, rack case sa v našich dvoch výrobných halách nachádza aj rozsiahla stolárska dielňa a oddelenie výroby PUR dielov. Vďaka špičkovým CNC strojom navyše ponúkame spracovanie nielen ...

Stavebná firma. Realizácie stavieb, rekonštrukcie, projekcie. Stavby na kľúč: - rodinné domy - priemyselné stavby - administratívne budovy - školy. Rekonštrukcia objektov: - hotely, penzióny - rodinné domy, bytové domy práca: - zateplenie a rekonštrukcia fasád - výmena okien - okná plastové, EUROokna - obklady, dlažby - ...

Spoločnosť Rolizo spol. s r.o. pôsobí už od roku 1995 v oblasti realizácií stavieb a stavebných úprav vedúcich k úspore energie. Vo svojej činnosti sa firma Rolizo spol. s r.o. sústredí predovšetkým na zákazkovú výrobu a montáž polykarbonátových stavieb - skleníkov, svetlíkov, bazénových krytov, zimných záhrad a prístreškov. Zaoberá sa dodávkami ...

Veľkoobchod, predaj: -Nástroje, ručné náradie -Elektrické náradie -Čističe prostriedky -priemyselné spreje INTERNOVA® -lepidla -tmely -Autokozmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogérie, chémie.

Výhradné zastúpenie: -CRONITEX. Veľkoobchod, predaj: -zváracie materiály na údržbu, opravy, renovácie, -príslušenstvo pre zváranie, spájkovanie -prídavné materiály.

Výroba: - schody - schodisko - zábradlia - vchodové striešky - sklenené dvere a zásteny. Zámočnícka výroba.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Bezpečnostné technológie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizácia -kamerový systém -Dátová siete.

Predaj olejov, stieračov, batérie, brzdové doštičky a kotúče, autochémia a iné doplnky. Náhradné diely na všetky typy áut na dopyt za skvelé ceny!!! Prehľadný e-shop, seriózne jednanie, mesačné akcie, doprava pri odbere nad 3500 Kč zadarmo.

Dodávka, predaj: -zdravotnícky spotrebný materiál -zdravotné pomôcky pre záchranárov -výukové figuríny Laerdal pre nácvik prvej pomoci -ochranné pracovné pomôcky OOPP. Služby: -poradenstvo v oblasti CRM, informačných systémov, marketingu, európskych dotácií.

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

Tomáš Jelínek vykonáva kontrolu, údržbu a predaj hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov a hydrantov.

Plynové vzpery na výrobu aj ako náhradné diely. Vykonávame aj výpočty - návrhy umiestnenie vhodných vzpier pre Váš kryt, aby bolo dvíhanie čo nejergonomičtější. Ľubovoľné sily, rôzne vyhotovenia. Dodávky u bežných množstvo do 2-3 týždňov.

Firma Alkaza, s.r.o. sa zaoberá kompletnou dodávkou a montážou zabezpečovacích systémov mechanických ako sú bezpečnostné zámky, kovania, kľúče, autokľúče, trezory ale aj elektronických ako sú alarmy drôtové aj bezdrôtové, kamery a kamerové systémy, prístupové systémy, dochádzky.

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Vladislav Krčma sa zameriava na opravy a servis záhradnej techniky, kosačiek, píl, traktorov, krovinorezov rôznych značiek.

ANPETRADE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj tienenia, ventilátorov, chladičov, motorov, LED pások a mnoho ďalšieho.

Rozvoz ľadu Brno s.r.o. sa zameriava na rozvoz kockovaného ľadu, ľadovej triešte a prenajíma mraziace boxy.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť UAVONIC CZ, s.r.o. sa zameriava na letecké videá a fotky, letecké inšpekcie, geodetické služby a vyvíja a predáva drony.