Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spoločnosť Copy Group, s.r.o. poskytuje prenájom tlačiarní a kopírok.

PREVÁDZKOVATEĽ ZNAČKY CAMELO. Polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač.

Ponúkame polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač, design.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Dovoz, skladovanie a rozvoz dialyzačného materiálu - produkty pre akútnu liečbu zlyhania obličiek - dialyzačná technika a prístroje, spotrebný materiál.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - návrh a realizácia individuálnych interiérov - návrhy kúpeľní, obývacích izieb, spální, zimných záhrad - stavba záhradných krbov a grilov - zemné a výkopové práce - zateplenie - hydroizolácia.

- Práce vykonávané pomocou vysokozdvižných plošín a ich prenájom - Kontajnerová doprava (materiál, stavebný odpad vrátane zabezpečenia jeho likvidácie a pod.) - Elektromontážne práce - Kovovýroba - Stavebné práce (bytové domy, rekonštrukcie bytov, stavebná výroba) - Výroba, dodávka a montáž kontajnerových státie - Výroba, dodávka a montáž ...

ZV Engineering s.r.o. sa zameriava na konštrukčnú, projekčnú a inžiniersku činnosť v potravinárskom a chemickom priemysle.

Poskytujeme zámočnícke služby v uhorskom brode a okolí.

Spoločnosť CH.E.S. Group s.r.o. so sídlom v Lounoch pôsobí v oblasti chemického a strojárskeho priemyslu a špecializuje sa predovšetkým na dodávky hotových produktov, polotovarov a tiež na opravy a servis strojných zariadení. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a predovšetkým zodpovedného prístupu k zákazníkom zaručujeme garanciu kvality dodávaných ...

INSIZE Slovak s.r.o. sa zameriava na predaj a poradenstvo v oblasti meradiel a meracích zariadení a na ich servis a opravy.

JSW Machines s.r.o. sa zameriava na predaj elektrických vstrekovacích strojov, podporu predaja a záručný a pozaručný servis.

KIPP CZ s.r.o. sa špecializuje na ovládacie prvky, normované diely, upínaciu techniku a ich špeciálne riešenie.

K&V machines s.r.o. sa zameriava na servis a opravy vyvrtávačiek, kovoobrábacích, NC a CNC strojov a nastavovanie geometrickej presnosti.

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Eakon Klima s.r.o. sa zameriava na inštalácie, predaj a servis klimatizácií.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

predaj: - tepelné čerpadlá - solárne panely - sanitárna technika.

Postele, vstavané skrine, kuchynské štúdio, linky, matrace, kuchyne, záhradné, čalúnený, kancelársky, kúpeľňový nábytok Rosice, Pohorelice, Brno vidiek, Trebišov, Náměšť nad Oslavou -sedací súpravy -postele z masívu -nábytok do detských izieb -válendy -rošt -matrace -kancelárskych kreslá -věšáky, nemý sluha -skříně -komody -kuchyňské, ...