Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

HYDROPRESS s.r.o. sa zameriava na návrh, predaj, servis, opravy a diagnostiku hydraulických systémov, servis rôznych lisov a hydraulických valcov.

NANOTECH-EUROPE s.r.o. sa zameriava na predaj mazív pre naftové a benzínové motory, motorky, prevodovky, diferenciály a pre strojárske aplikácie.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Revízia, kontroly: - elektrických zariadení - plynových zariadení - tlakových zariadení - komínov a spalinových ciest - zdvíhacích zariadení - regálov a políc - požiarne zabezpečenie.

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.

Predaj a oprava, opravy, servis, montáž: -chladiace zariadenie, klimatizácia -chladnička, chladničky -chladnička, chladničky -mraznička, mrazničky, mraznička

Montáž, kompletné dodávky, inštalácia: -zariadenie vodo, topo, plyn -vodoinštalácia, vodoinštalatérstvo, vodoinštalačné práce -kúrenárske práce, vykurovanie a kúrenie, kúrenárstvo -plynoinštalácia STL a NTL, plynové rozvody, prípojky a kotolne, plynu, plynárstvo -odpadová kanalizácia -rozvody tlakového vzduchu -rozvody požiarnej ...

Stolařství, stolárska výroba. Zákazková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyne, kuchýň -skříně aj vstavané -kancelárskych nábytok -vybavení predajní -bytové doplnky Zákazkové stavebné stolárstvo: -atypická okná, okno -eurookna (euro-okno) -Dvere a vráta -schodiště -iné stavebno stolárske práce

Stolárske práce: Stolárstvo -kuchynské linky, linka, kuchyňa-kuchyňa, kuchyňa -detské + obývacie izby -kancelársky nábytok -vstavané skrine, skriňa -chodby, zádverie -schodiská, schodiská a iné -eurookná, eurookien, okno -dvere, dverí-exteriérové, interiérové -vráta. Zákazková výroba, na mieru. Návrhy interiéru a nábytku v 3d.

Výroba, predaj a servis: -nástrojové brúsky -Meracie stroje a zariadenia

Veľkoobchod, maloobchod, kovovýroba, predaj, opravy, dielenský, školské, potravinársky nábytok zn. PROMACOM: - atypická výroba, autodoprava - pracovné, dielenské a montážne stoly, ponky - pojazdné stoly - servisné a montážne vozíky, plošinové dielenské a manipulačné vozíky - záchytné vane - kovové dielenské skrinky a skrine - ...

Špecializujeme sa na projekciu a realizácie dodávok technológií do pretekov mäsového priemyslu, obnova existujúcich kapacít.

Kovovýroba, kovoobrábanie: -soustružení -frézování -vŕtanie -CNC obrábanie -protahování a obrážanie drážok na pero -brúsené Výroba, predaj: -brousící stroje na lyže -náhradná diely na motocykle -rozety na moto -náhradná diely na poľnohospodárske stroje a Multicar.

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie objektov - fasády - podkrovné vstavby - výkopové práce Zákazkové zámočníctvo.

Predaj, servis - zváracia technika -zváracie kukly zn.Optrel solarmatic -zváracia technika -priemyselný tovar z dovozu.

Technické informácie a projekty: fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia ...

Spoločnosť sa zaoberajúca sa dopravným strojárstvom. Výroba: -železničné lokomotívy - električkové lokomotívy -koľajové vozidlá (metro, električky) -elektromotory, generátory, transformátory. Služby: -projekčné -architektonické -inžinierske -spracovanie dát -poradenstvo a dodávka softvéru.