Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj: - automobilové oleje - autobatérie - autopríslušenstvo. Výdajné miesto: Radotínska 572/39; 743 01 Bielovec

Stolárstvo Vitaliy Markhyvka so sídlom v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov sa zaoberá stolárskou výrobou na zákazku. Súčasťou našej činnosti je výroba kuchynských liniek, schodísk, dverí, kancelárskeho nábytku, nábytku z masívu, ale aj terás alebo pergol zo širokej škály materiálov, a to ako veľkého množstva laminátových dosiek, tak aj z ...

Predaj a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránok MOCI sietí a informačných systémov.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová a kancelárska technika - spotrebný materiál IT služby.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Bazár - vysokozdvižné vozíky STILL, LINDE, HYSTER, DESTA Požičovňa - vysokozdvižné vozíky Opravy - vysokozdvižné vozíky Školenia - vodič vysokozdvižných vozíkov

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

KM JADERNA s.r.o. sa zameriava na výrobu pieskových jadier pre zlievárenský priemysel.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

Crane partners s.r.o. sa zameriava na predaj a servis žeriava a zdvíhacích zariadení značky KLAAS.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

HYDROPRESS s.r.o. sa zameriava na návrh, predaj, servis, opravy a diagnostiku hydraulických systémov, servis rôznych lisov a hydraulických valcov.

NANOTECH-EUROPE s.r.o. sa zameriava na predaj mazív pre naftové a benzínové motory, motorky, prevodovky, diferenciály a pre strojárske aplikácie.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Revízia, kontroly: - elektrických zariadení - plynových zariadení - tlakových zariadení - komínov a spalinových ciest - zdvíhacích zariadení - regálov a políc - požiarne zabezpečenie.

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.