Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tlačiarne, skenery, faxy, kopírky, LCD, softvér ...). Predaj spotrebnej elektroniky (digitálne fotoaparáty, ...

Zámočníctvo Gruber sa zameriava na predaj zámkov, vložiek, zámkového zabezpečenia, nábytkového kovania a mnohých ďalších produktov, poskytuje zámočnícke služby a vykonáva opravy a prestavby vložiek a zámkov.

DriConSta s.r.o. sa zameriava na výrobu a inštaláciu dopravníkov na mieru zákazníkovi pre výrobné aj skladové hospodárstvo.

ZÁMKARSTVO JÍRO, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj kľúčov, zámkov a vložiek, montáže a opravy zámkov, predaj trezorov a núdzové otváranie bytov, automobilov a trezorov.

Johnson Controls Building Solutions, spol. s r.o. sa zameriava na riešenie zabezpečovacích a kamerových systémov, klimatizácií, tepelných čerpadiel a chladiacej techniky.

MEFRA s.r.o. sa zameriava na servis, sťahovanie a montovanie výrobných liniek, na priemyselné čistenie suchým ľadom, skladovanie a žeriavnícke práce.

EPGATE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj bránových pohonov, automatických závor a parkovacích zábran.

Predaj: - automobilové oleje - autobatérie - autopríslušenstvo. Výdajné miesto: Radotínska 572/39; 743 01 Bielovec

Stolárstvo Vitaliy Markhyvka so sídlom v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov sa zaoberá stolárskou výrobou na zákazku. Súčasťou našej činnosti je výroba kuchynských liniek, schodísk, dverí, kancelárskeho nábytku, nábytku z masívu, ale aj terás alebo pergol zo širokej škály materiálov, a to ako veľkého množstva laminátových dosiek, tak aj z ...

Predaj a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránok MOCI sietí a informačných systémov.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová a kancelárska technika - spotrebný materiál IT služby.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Bazár - vysokozdvižné vozíky STILL, LINDE, HYSTER, DESTA Požičovňa - vysokozdvižné vozíky Opravy - vysokozdvižné vozíky Školenia - vodič vysokozdvižných vozíkov

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

KM JADERNA s.r.o. sa zameriava na výrobu pieskových jadier pre zlievárenský priemysel.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

Crane partners s.r.o. sa zameriava na predaj a servis žeriava a zdvíhacích zariadení značky KLAAS.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.