Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, inštalácia - systém online monitoringu spotrieb energií Enectiva (chytré meracie systémy).

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Montáže plastových a hliníkových okien. Od roku 2003 vykonávame montáž a servis garážových a priemyselných brán HÖRMANN. Najviac rozvíjanou činnosťou v posledných rokoch je montáž deliacich stien pre výrobné a skladové objekty, ľahkých oceľových konštrukcií vrátane opláštenia a kompletných halových vstavieb pre všetky druhy využitia. Halové ...

Internetový obchod, e-shop: - potreby pre nechtovú modeláž - lak na nechty - UV gély na nechty - zdobenie nechtov.

Predaj a montáž teplovodného podlahového vykurovania, solárnej techniky a tepelných čerpadiel.

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalatérske práce Dodávka a montáž: - klimatizácia. Predaj: - solárna energia. - centrálne vysávače.

Ponúkame vám spoluprácu v týchto odboroch: - inštalatérske práce - plynárenskom práce - kúrenárske práce - solárne systémy - tepelné čerpadlá. Pomôžeme vám s realizáciou kotolní a tepelných čerpadiel v prípade dotačných programov. Súčasne sme schopní zabezpečiť výkopové práce, stavebné, elektrikárske.

Služby, montáž, práca: - solárne systémy na ohrev vody - solárne kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - zostavy na kľúč - solárne systémy na ohrev 200 l TV, solárne systémy na ohrev 300 l TV, solárne systémy na ohrev TV s prikurovaním - akumulačné nádrže - úprava vody - úprava pitnej vody pomocou mechanických a ...

činnosť - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenskom práce. Predaj, montáž, servis - kotly - tepelné čerpadlá.

Výroba, montáž, rekonštrukcia, generálne opravy, servis, revízia: - výťahy. - plošiny Revízia, výroba: - elektrické zariadenia, elektrozariadenia - bleskozvody.