Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Kúpeľňové štúdio Olomouc. predaj: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy & Boch -koupelnový nábytok Riho, vlastnej produkcie -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alap, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Hüppe -záruční a pozáručný servis Vlastná výroba: -nerezové odtokové kanáliky pre sprchy -nerezová ...

Nákup a predaj: - stomatologické nástroje a prístroje.

Generálne opravy a modernizácia tvárniacich strojov - lisy, nožnice, ohýbačky, ohraňovacie stroje.

Konštrukčná a projekčná kancelária. Konštrukčné práce v strojárstve.

Spoločnosť ultimate3D technology s.r.o. sa špecializuje na 3D modely, 3D tlač, vákuové liatie, povrchovú úpravu a pieskovanie.

SVERTEN s.r.o. sa zameriava na výrobu oceľových konštrukcií, zámočnícke práce a na opláštenie hál.

Spoločnosť GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. pôsobí už niekoľko rokov ako priamy dovozca a veľkoobchod širokého sortimentov tovaru so zameraním na záhradu, domácnosť a kutilov. Dodávame a výrobkov na záhradu, dielňu, voľný čas, ale aj pre profesionálny výkon povolania. Sme výhradní dovozcovia farmárske záhradnej a komunálnej techniky značky ...

Montáž, inštalácia, servis, predaj: - klimatizácia

Zaoberáme sa výrobou hasičských automobilov. Výroba: - hasiace technika - požiarne príslušenstvo. sídlo: - Halenkovice 10, 76363.

AUKLAN a.s. sa zameriava na návrh a výrobu montovaných oceľových konštrukcií pre výstavbu budov.

Výroba, dodávky, projekcia, montáž, demontáž, repase, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - sklady, výrobné haly, telocvične - haly oblúkové, plátené, laminátové, hliníkové - haly so sedlovou strechou, laminátové, hliníkové - haly nezateplené, zateplené, presvetlené.

Pavel Strejček sa zameriava na ručnú výrobu nožov a puzdier a na brúsenie nožov.

DEL a.s. sa zameriava na výrobu, dodávku a konštrukciu elektrických rozvádzačov, technologické celky a strojné zariadenia.

ABFlow s.r.o. vyrába magneticko-indukčné snímače a predáva a poskytuje poradenstvo v oblasti ultrazvukových hladinomerov a prietokomerov pre otvorené kanály.

Compas robotika, s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, výrobu a montáž robotických pracovísk a na stroje a zariadenia v priemyselnej automatizácii.

Radek Piatok sa zameriava na opravy počítačov, notebookov, rekordéra, televízií a ďalšej elektroniky.

Stavebný servis Studený s.r.o. sa zameriava na bezpečnosť práce, stavebný dozor a na inžiniersku činnosť.

HANZA SERVIS s.r.o. sa zameriava na kovovýrobu, sústruženie, obrábanie, zváranie, povrchové úpravy a zámočnícke práce.

Hanks Technology s.r.o. sa zameriava na technológie merania, reguláciu, strojnú výrobu a na meracie systémy pre kvapalné médiá.

Česká spoločnosť SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. sa už od roku 1995 zaoberá obchodnou, poradenskou a servisnou činnosťou v oblasti kancelárskej techniky so špecializáciou na kopírovacie zariadenia a tlačiarne. Jedná sa teda o predaj a prenájom kopírovacích strojov, tlačiarní, multifunkčných zariadeniach a farebných kopírok. Prioritou firmy je ...

Servis a predaj výpočtovej techniky: - servis výpočtovej techniky, vrátane opravy u zákazníka - dodávky, inštalácia a konfigurácia výpočtovej techniky podľa požiadaviek zákazníka - dodávky SW, multilicencie - administrácia počítačových sietí

Predaj, sklad, veľkoobchod, maloobchod: -autobaterie, príslušenstvo -autoelektro materiál -autochemie -Autokozmetika -kompletných sortiment -gufera, manžety, O krúžky (pre strojárstvo, automobily, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje) -hadica, skrutkovanie -klínové remene -priemyselné plyny -ložiska -Zariadenia na údržbu, mazanie a ...