Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, servis, repase, oprava: - manipulačná technika - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky, plošinové vozíky - opravy väčšieho rozsahu na špecializovanej dielni - repase vysokozdvižných vozíkov podľa požiadaviek zákazníka. Servis značiek Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Desta, HC, Fiat, Balkancar, Huster, Caterpillar. Dodávka, predaj: - ...

Požiarna ochrana PO. Bezpečnosť práce BOZP. Školenia a spracovanie dokumentácie v oblasti PO a BOZP. Revízia: - hasiace prístroje - hydranty - protipožiarne nátery - zdvíhacie zariadenie - stavebné stroje.

Komplexné stavebné práce Vám zabezpečí firma Jaroslav Tůma. Vykonávame výstavbu rodinných domov, hrubé stavby, rekonštrukcie domov, bytov a tiež kúpeľní. Ďalej sa zameriavame na vykonávanie murárskych, stolárskych, zámočníckych a maliarskych prác. Nájdete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavebná činnosť, práce, výstavba: - novostavby - ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, zdvíhacia, viazacia a manipulačná technika

Umelecké kováčstvo, výroba, dodávka, montáž, návrh: - ozdobné mreže - vráta - krbové náradie - oplotenie, brány - reštaurovanie. Remeselnícke práce: - kováčske.

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

práca: -zámečnické, zámočník. Strojné zámočníctvo. Výroba: -zámky a kovania.

Výroba, práce: -kovovýroba -Nerez výroba -zámečnictví -Zariadenia pre mäsový priemysel

Firma ŽLTÉ LASERY s.r.o. z Mikulova vyrába a dodáva rezacie, zváracie a čistiace lasery pre najrôznejšie priemyselné prevádzky. Okrem iného dodáva automatické linky a postará sa aj o jej inštaláciu na mieste určenia.