Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba: -plastové polotovary -rotačné spekanie (sudy, barely) -extrúzia -hydroizolačná fólia -plastové dosky -vytláčanie ľahčených dosiek a pásov -vákuové tvarovanie -rotačné spekanie -vyfukovanie -štípanie -kosenie a mletie PE.

Distribúcia jedlých olejov. Výroba technických mazív, separačných kvapalín a čistiacich prostriedkov Zber, likvidácia, recyklácia: -použité potravinárske oleje a tuky (so zaistením zvozu a nádob).

Predaj a servis laboratórnej a zdravotníckej techniky, keramických pecí, laboratórnych pecí, sušiarní, sterilizároru, biologických termostatov, destilačných prístrojov a vykurovacích hniezd, Spekolov, kyviet a nástavcov. Výmeny regulácií pri tepelných zariadeniach. Vystavenie odborných technických posudkov. Kalibrácia teplôt a kalibrácia ...