Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

BC Diamonds Group s.r.o. sa zameriava na vŕtanie a rezanie diamantovou technológiou, na predaj rekuperačných jednotiek, jadrových vrtákov a na búracie práce.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

Metal Components s.r.o. sa zameriava na predaj kotevnej techniky, spojovacieho materiálu, brúsnych kotúčov, vŕtacích nástrojov a ďalších produktov.

JERIABOK-business s.r.o. sa zameriava na opravy a servis CNC strojov a riadiacich systémov SYNTEC a MACH 3.

JS Dent shop s.r.o. sa zameriava na predaj tovaru a materiálov pre zubné ordinácie a laboratóriá.

Firma vyrába kvalitný nábytok na zákazku, a tiež realizuje vonkajšie objekty do záhrad: - pergoly, terasy, obývacie steny - vstavané skrine, komody - kuchyne pre rodinné domy - mini bary, učtárne - kancelárie, jedálenské stoly a ďalšie.

predaj: -barvicí karbónovej TTR pásky do tlačiarní.

Elektropal s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, ozvučenie a bezpečnostné a kamerové systémy.

Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.

Výroba, výrobca, vyfukovanie plastových obalov: -obaly z plastov, plastový, PE a PET -láhev, fľaše, uzávery -pre bytová chémia, kozmetika, kozmetiku -potravinářská výroba -čiré aj farebné prevedenie -obaly na potraviny: -pre nealkoholické nápoje -pre pivo, víno, ocot, kečup, sirup -citrónová šťava -PET súdok 1, 5 a 2 a 3 a 5 ...

Umelecké kováčstvo.Brány, ploty, zábradlia. Výroba, renovácia, oprava: - mreže - okenné, dverné - dekoračné steny, vešiaky, kovanie, dverové pánty - krbové náradie - ploty, vráta, brány - zábradlie. Remeselnícke práce: - kováčske.

Barluskat CNC sústruženie obrábania Zajonc sériová výroba s použitím CNC technológie kovoobrábania, na rotačných sústruhoch a sústružníckych automatoch. Hlavný a úzko vyhranený program firmy Barluskat s.r.o. je CNC strojové obrábanie kovov kovoobrábanie na rotačných strojoch CNC sústruhoch. Sústreďujeme sa predovšetkým na CNC sériovú výrobu ...

Spoločnosť TEB Český Těšín s.r.o., ktorá pôsobí už dlhšie, ako 12 rokov sa zaoberá: Výroba elektrospotrebičov Lisovanie a tvarovanie kovu za studena (Automotiv) Teflonování Spoločnosť je certifikovaná na systém kvality STN EN ISO 9001: 2016.

Spoločnosť LEKON Group s.r.o. je obchodno - výrobnou firmou, ktorá už niekoľko rokov dodáva na náš trh komínové systémy špičkovej kvality slúžiace na čistenie a opravám komínov. V našej stálej ponuke nájdete nerezovej jednostenné vložky pevné aj flexibilné a to ako pre spotrebiče atmosférické tak i pretlakovej. Ďalej ponúkame izolované, fasádne ...

Spoločnosť Go Power s.r.o. sa špecializuje na inovatívne technológie, poradenstvo a ostatné služby v rámci odpadov. služby: - marketingové analýzy, - zistenie informácií v biotechnologickom segmente. Navyše realizujeme montované stavby, ktoré vynikajú svojou ľahkosťou.

Kovoobrábanie. Priemyselné modely. Zákazková výroba: - meracie zariadenie. remeslo: - konštruktér - sústružník - Nástrojár - strojové zájmečník - zvárač - brusič - frézar - horizontkář.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, servis, oprava, predaj: - meracie prístroje pre strojárstvo. - obrábacie nástroje - otáčkomery. Maloobchod, predaj, veľkoobchod: - fotopapier - fólia - plastové etikety - pauzovací papier - světlotiskový papier - podlhy z PVC.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.