Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Vysekávanie a laserové pálenie na CNC strojoch.

Výroba: - priemyselné odmasťovacie stroje a zariadenia. - stroje a zariadenia na predúpravu pred práškovým lakovaním. - vodo - topo. - stavebná činnosť.

Reštaurácia, penzión Ostrava. Gastrobazár. Poradenstvo v oblasti gastronómie. Gastroprodej. Projekty profesionálnych kuchýň.

Činnosť: - komplexné služby v oblasti BOZP a PO.

Vysúšaniu a trvalá izolácie vlhkého muriva stavieb - elektrofyzikálne elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Firma T.E.A. TECHNIK s.r.o. sa špecializuje na dodávky technických komponentov pre lineárne vedenie, pohony a prevody. Dodávky, poradenstvo, predaj: -lineárne vedenie rolničkové -lineárne vedenie s obehovými guličkami -lineárne vedenie vrátane pohonu -guličkové skrutky -guličkové púzdra -vodiace tyče -linearzety -prevodovky ...

Studniarske práce: -studny dodávame na kľúč. Od vyhľadanie prameňa cez projektovú dokumentáciu, hydrogeologické vyjadrenie, vybavenie stavebného povolenia a vlastnú realizáciu. -prohlubování, čistenie a rekonštrukcie starých studní. Hydrodynamické skúšky: -provádíme hydrodynamické čerpacie a stúpacie skúšky v rôznych dĺžkach trvania. Posúdenie ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náhradné diely na traktory, poľnohospodársku a stavebnú techniku a mechanizáciu. Autorizovaným distribútorom f. CARRARO a DANNA-SPICER -náhradná diely na diferenciálnu náhrady Ďalej predávame filtračný techniku f. FLEEGUARD Opravy a servis náprav a ďalších výrobkov f. CARRARO prevádzky: Malostranská ...

predaj: - plastové dosky - tyče - zváracie drôty pre priemysel, reklamu a stavebníctvo - materiály PP, PE, PVC, PA, POM, PETP, PTFE, PMMA, PC, ABS, PSU, PEI, PES, PEEK - zváracie prístroje na plasty - formátovanie.

Predaj: - nábytok - svietidlá - bytové doplnky.

Trezory: - opravy - predaj - otváranie - výroba kľúčov. Výroba: - kľúče FAB - autokľúče - bezpečnostné kľúče. Montáž bezpečnostných zámkov a systémov. Pobočky: - Ostrava, Nádražní 9: - tel.: 596132225 - Olomouc, Sokolská 18: - tel.: 585237700.

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Zámočnícka výroba, zámočníctvo: -výroba mreží -ploty, brány -mřížové dvere -nůžkové mreže -TETRA mreže -zakázková výroba.

Sprostredkovanie predaja, autorizovaný servis: - čerpadlá, miešadlá značky SULZER Process pumps.

Výroba, predaj: - elektrických prístrojov - strážcu hladín kvapalín - skúšačky napätia - zákazková výroba elektronických a elektrických zariadení

Výroba, montáž: -plastové zvárané bazény -nádrže na pitnú aj dažďovú vodu -septiky (aj viac komorové) -kanalizačné nádrže (žumpy) -prečerpávacie nádrže (vrátane automatického čerpacieho systému) -čistiarne odpadových vôd.

Dodávka, predaj, e-shop: - drevoobrábacie stroje - obrábacie stroje - tvarovacie stroje - meradlá (mikrometre, úchylkometry, ...)

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí

predávame: - kompresory skrutkové - piestové, naftové, elektrické, KaeserSchneider a, - použité Atlas Copco, Ingersoll-Rand, Atmos, ČKD, - generálne opravy kompresorov. inštalujeme: - sušičky, filtre, separátory Donaldson ULTRAFILTER, chladenie vody JDK, MTA.