Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výkup a zber surovín. Tryskanie a pieskovanie kovových povrchov. Autodoprava.

Predaj: - tepelné čerpadlá vzduch/voda, ZÁUKA 7 rokov -výhradné zastúpenie HKS Lazár pre ČR a SR: -automatické kotly na uhlie - automatické kotly na pelety - drevosplynujúce kotly na drevo - krbové peletové kachle -predaj vykurovacieho oleja (ELTO, LTO, TOLEX) -predaj a prenájom mobilných kotolní COMPACT teplovodné (mobilná ...

Predaj, montáž, oprava, servis: - čerpacia technika, čerpadlá - vodárne. Prevíjanie elektromotorov.

Veľkoobchodný, maloobchodný predaj, internetový obchod, eshop: - kolesá a kolieska všetkých typov (nábytkové, pre vysoké teploty, polyamidové, gumová ...) - regály - rudlíky - plynové pružiny - vozíky, rudle, plynové pružiny - vzpery, krytky, záslepky, rúčky. Renovujeme kolesá polyuretánom.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Predaj, montáž, servis: - pekárenské zariadenie

Internetový obchod, e-shop: - počítače - notebooky - príslušenstvo k PC - pokladničné systémy, EET - televízory - spotrebná elektronika.

Vykonávame čistenie kanalizácie a odpadov v domácnostiach aj verejných priestoroch. Ďalej zaisťujeme kamerové prieskumy kanalizácií. Ponúkame aj inštalatérske a kúrenárske práce.

Spoločnosť INNOFILM s.r.o. je českým výrobcom ochranných fólií. V našom sortimente nájdete štandardné aj špeciálne samolepiace ochranné fólie, antikondenzačné (STOP DRIP) fólie a antikorozívne VCI fólie. Ochranné samolepiace fólie INNOFOL môžete využiť na ochranu povrchu lakovaných plechov, sandwich panelov, hliníkových profilov a plastových ...

Plynoinstalační práce Solárny systémy -tepelné čerpadlá -topenářské práce -plynové aj kondenzačné kotly -krbové vložky s výmenníkom -centrálna vysávače -připojení inžinierskych sietí -zednické práce -dodávka vrátane montáže -vodoinstalační práce - zariaďovacích predmety JIKA, LAUFEN, IDEAL STANDART, GROHE, Hansgrohe, GEBERIT, RAVAK, ...

Návrh, projektovanie, dodávka, montáž: -ľahké oceľovej haly -střešní a stenové systémy Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie.

Firma ZENCO Corp s.r.o. dodáva antigénne testy na covid a testy na protilátky. Je predajcom a dodávateľom respirátorov tried FFP2 a FFP3. Predáva ochranné nitrilové rukavice, bezkontaktné dávkovače mydla a dezinfekciu na ruke. Všetky spomínané produkty môžu zákazníci objednať z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu. Lacným a rýchlym riešením ...

Výroba reklamy a veľkoformátová tlač. Fotoprodukty. Prezentačné systémy. Reklamné predmety. Polepy áut. Stolárske práce. Výroba z dreva: - nábytok - bytové doplnky - mestský mobiliár. Zámočnícke práce, kovovýroba - mestský mobiliár.

Prenájom kontajnerov. Mobilné oplotenie. Mobilné toalety.

Služby, remeslo: -pokovovanie -komaxitovanie -práškové lakovanie -kovovýroba.

Brúsenie nástrojov: - drevoobrábacie nástroje - píly - nože - kuchynské nože - nožnice - ďalšie nástroje všetkého druhu. píl, nožov, kuchynských nožov, nožníc a ďalších nástrojov všetkého druhu.