Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -ploty -mreže -brány - krídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonom -zábradlie -svietidlá -náradie ku krbom a udiarňam -reštaurovanie zámkov -kovaný autorský nábytok -závesy dverí.

Nakladanie s odpadmi. Zvoz separovaného odpadu. Zber, triedenie, zneškodňovanie odpadov. Doprava - kontajnery. Predaj - kontajnery, plastové popolnice. Prenájom plastových kontajnerov. Zberný dvor.

Služby: -strojárenská zákazková výroba -výroba zdvíhacích zariadení -zváranie.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roku 2003 a je jedným z najväčších dodávateľov čistiarní odpadových vôd pre rodinné domy a malé prevádzky. Svoju činnosť v roku 2006 rozšírila o predaj a prenájom obytných áut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie hál a budov (steny, strechy), rekonštrukcie a opravy existujúcich strešných a stenových opláštenia halových objektov - montované haly (skladové, výrobné). Stavebné a montážne práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Veľkoobchod, predaj: - potraviny - nápoje - drogéria - gastrozariadenia - import káva BOASI

Predaj, servis, poradenstvo: - frézovacie nástroje pre trieskové obrábanie - vŕtanie a delové vŕtanie - elektrické a mechanické zrýchľovacie hlavy - priemyselné vysávače - hmlové chladenie - 3D frézovanie. Pobočka Letohrad ul. Živnostenská 859 561 51 Letohrad Tel.:465 620 302 Ing. Ján Ježek

E-shop so širokou ponukou dentálnych a chirurgických nástrojov pre stomatologické ordinácie a dentálne laboratóriá. Nástroje od nemeckého výrobcu HLW Dental pre implantológiu, mikrochirurgiu, endodonciu a iné odbory.

Výroba, predaj: -dodávky zariadenia priemyselnej automatizácie -zákazkový design -výroba automatizačných zariadení -návrh systémov a softvérového inžinierstva najmä v PLC -dotykové panely -Servo SystemOmron, Mitsubishi, Proface -automatické aplikačné systémy -systémy pre analyzáciu a testovanie -dopravné a manipulačné systémy ...

Kotolne na spaľovanie biomasy vr. projektu.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Plynoinštalačné práce Predaj a montáž - solárne systémy Predaj a montáž - tepelné čerpadlá Kúrenárske práce Zámočnícke práce Vodoinštalačná práca

Maloobchod, predaj: - drogistický tovar - fotoaparáty - ďalekohľady - filmy, albumy, potreby na fotografovanie.

Výroba, montáž, opravy: - eskalátory - pojazdné chodníky.

Pobočka. Inštalácia, montáž, oprava, servis, údržba, modernizácia: - výťahy - eskalátory - pohyblivé chodníky - vertikálne dopravné systémy. Sídlo spoločnosti: - Jána Opletala 1279, Breclav.

1. Zámočnícke práce - výroba mreží, zábradlia, vchodových dverí, všetky zámočnícke opravy 2. Elektroinštalácia - el. rozvody+opravy el.zariadení vr.montážou a revíznych správ, montáž domácich digitálnych telefónov, montáž kamerových zabezpečovacích systémov 3. Vodoinštalatérske práce - rozvody vody, odpadových a dažďových zvodov, výmena a ...

Opravy, servis: - chladiace zariadenie - chladničky - mrazničky. Domácnosti aj prevádzky. Inú chladiacu techniku neopravujeme! Sídlo: - Točitá 1181/4, Havířov - Podlesí.