Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Špecializáciou firmy Tomáš Mach sú komplexné návrhy a realizácie záhrad. Vykonávame údržbu záhrad a verejnej zelene, pokládku kobercových trávnikov, výsadbu vzrastlých stromov a kríkov, rekultivácia a samozrejme tiež celoročné údržbu. Nájdete nás na adrese Do údolia 173/8, Praha 8. Služby, práce: - návrhy a projekty záhrad - návrhy a ...

Český výrobca 1fázových a 3fázových záložných zdrojov pre všetky známe bránové pohony.

Profesionálne bezpečnostné opatrenia pre ochranu osôb a majetku. Elektronické zabezpečovacie systémy.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Spoločnosť i-Sol, s.r.o. sa špecializuje na strojné zariadenia, robotizáciu a priemyselnú automatizáciu.

Veľkoobchod, maloobchod: - fólie a hadice, sáčky, vrecia, tašky vrátane potlače - plachty, aj s okami - sáčky na psie exkrementy - bublinkové fólie, tiež antistatické - lepiace a viazacie pásky, vrátane potlače - tenisové lajny a spustia - zváračky fólií a teflón - hadičky, trubičky, profily - etikety samolepiace - papier i ...

Medzi hlavné činnosti spoločnosti VKF - nástrojárna s.r.o. patrí konštrukcia a výroba foriem pre vstrekovanie a vyfukovanie plastov. Ďalej vykonávame návrh aj výrobu grafitových elektród a opravy foriem. Sídlo našej firmy nájdete v Prahe, mestská časť Žižkov na ulici Na Jarov. Nástrojáreň, konštrukcia, výroba:  - formy pre vstrekovanie, ...

Povrchové úpravy - renovácia, nátery povrchov: - pieskovanie (tryskanie) - metalizácia (šopovanie) - metalizácia (studené zinkovanie) - čistenie suchým ľadom - nátery výrobkov - tryskanie suchým ľadom.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Výroba, montáž, servis, veľkoobchod: - vybavenie hotelov, reštaurácií, barov, prevádzok - nerezový nábytok - gastro zariadenia.

Predaj, maloobchod: - náradie - kovanie - zámky - zváracia technika. Výroba: - kľúče, autokľúče.

Technické služby, príspevková organizácia obce Šenov pri Novom Jičíne. Služby: - zber, triedenie odpadov a ich zneškodňovanie - údržba majetku obce - upratovacie služby - údržba verejnej zelene - opravy vozoviek a chodníkov.