Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Autorizovaný partner-dovoz, predaj, prenájom, oprava, servis, e-shop, internetový obchod produktov značky CANON: -kopírky, faxy, tlačiarne, skenery, foto, video, spotrebný materiál. Renovácia-tonerové kazety.

Predaj: - spojovací materiál - vrtáky - brusivo - kotviaca technika - stavebná chémia - náradie - pletivo - maliarske potreby

V spoločnosti KH montáž vykonávame rekonštrukcie a montáže šikmých a plochých striech z ľahkej plechovej strešnej krytiny predovšetkým v okresoch Prostějov, Přerov, Olomouc, Kroměříž. Sme predajcami plechovej strešnej krytiny - na predaj je plechová strešná krytina ružovo tvarovo odlišná, možnosť výberu je zo širokej škály farieb. Našou ...

Firma vykonáva kontroly v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Revízia, kontroly hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov, upchávok, uzáverov, požiarnych klapiek. Školenia v oblasti PO a BOZP.

Technické služby Moravská Třebová s.r.o. vykonáva nielen výlep plagátov a správu nehnuteľností, ale taktiež ponúka svojim obyvateľom zaujímavé športové i kultúrne vyžitie v tenisovej hale. Tiež sa staráme o prevádzku cintorína a čistotu mesta udržujeme pomocou dostupného umiestnenia kontajnerov a zberového dvora. Moravskotrebovský aquapark: - ...

- Zabezpečovanie technických a komunálnych služieb - Zvoz a likvidácia odpadu

Predaj: -sortiment elektro: brúsky, ventilátory, relé -hliníkové schodíky, rebríky, lešenie -sušiaky, Al krájače knedlí, príslušenstvo k brúskam.

TEPLO-DOMA.CZ Dodávame a inštalujeme tepelné čerpadlá. Klimatizácia, solárne systémy, rekuperácia tepla, kotly na tuhé palivá, automatické, plynové a elektrické kotly. Vykonávame rekonštrukcie kúrenia, inštalácia podahového kúrenie. Zaisťujeme elektroinštalačné práce. Vybavujeme štátne dotácie - Kotlíková dotácie, NZÚ.

Zahradní a krajinářská tvorba: - návrhy záhrad - realizácia záhrad - následná údržba - okrasné i kúpacie jazierka - starostlivosť o stromy - návrhy a realizácie závlahových systémov.