Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Nákup, predaj, výkup, lízing: - nákladné, úžitkové a špeciálne vozidlá - vleky, návesy, ťahače - nadstavby, vysokozdvižné vozíky - stavebné a pracovné stroje - náhradné diely na nákladné automobily - ekologická likvidácia osobných a nákladných vozidiel - dovoz áut na zákazku - EKOLOGICKÁ LIKVIDÁCIA

Remeslá, služby - zámočnícke práce - zváračské práce - vŕtanie, brúsenie - povrchové úpravy - ohýbanie rúrok Prevádzkareň: 1. mája 220 742 45 Fulniek

Stovyr - Stolárska výroba, stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - kancelársky nábytok - školský nábytok - kúpeľňový nábytok.

Veľkoobchod a maloobchod: - tovar pre nechtových dizajnérov a pedikérov. Poradenstvo: - aplikácia nechtovej techniky. Školenia. Internetový obchod: - potreby pre nechtovú techniku. Kamenná predajňa Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Predaj, servis, opravy, E-shop: - baliace vákuové komorové stroje - fólia do termoformovacích vákuových liniek - vákuové vrecká - bezkomorové baličky - mriežkované vrecká a rukávy.

Priemyselnému a laserovému značeniu výrobkov a dielov sa venuje spoločnosť LINTECH, spol. s r.o. Ďalej sa spoločnosť zaoberá automatizáciou. Zákazkové gravírovanie a popis laserom: - laserové rezanie a vŕtanie - zvárací, navárací a vláknový laser - jednoúčelové stroje Predaj mikroúderových značiacich strojov. Produkty a služby: ...