Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodanie, inštalácia, servis: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - klimatizácia - zariadenie na úpravu vzduchu - riešenie do bytov, kancelárií, výrobných priestorov - značka Hitachi - výhradný dovozca klimatizácie Ariston.

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Návrh a realizácia odsávanie a filtrácie prachu vo výrobných halách a podnikoch, ako sú zvarovne, brusiarne, drevnej prevádzky a stavebníctvo. Využitie nájdu aj v prevádzkach so spracovaním, uskladnenie a transportu potravín. Ďalej odsávanie uhoľného prachu z kotlov na tuhé palivá. Odsávanie a filtrácia prachu je možná aj za využitie ...

Predaj a servis kancelárskej techniky.

Stavebná firma: - kompletná stavebná činnosť - developerské projekty v bytovej výstavbe - zemné a výkopové práce - ručné, strojné - výstavba solárnych elektrární. Požičovňa stavebných strojov. Predaj, servis: - stavebné žeriavy - mobilné betonárky. Predaj konštrukčných stenových polystyrénových systémov.

Činnosť - stavebná činnosť, inžinierske siete, zemné práce - zámočnícka výroba - stolárska výroba - nákladná doprava.

Prenájom: -prezentačná technika -audiotechnika -tlmočnícke zariadenia vrátane kvalifikovaných tlmočníkov Zaistenie: -tlačovky -konferencia -kongresy Služby: -webdesign

Konštrukcia, návrh, realizácia prepravné vozíky, nerezové prvky.

Požičovňa: - stavebnej techniky, stavebných strojov - záhradnej techniky - elektro náradia.

Sme Vašim partnerom vo svete paliet. Naša firma poskytujeme komplexné služby v oblasti paletového hospodárstva. Zameriavame sa na predaj, výrobu a výkup europaliet. Ďalej vykonávame opravy poškodených paliet a odvoz a likvidáciu nepoužiteľných paliet. Ďalej u nás môžete tiež zakúpiť tvrdé aj mäkké palivové drevo.

Firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis, so sídlom v Ostrave a tradíciou od roku 1990 Vám dodáva laboratórnu a zdravotnícku techniku do ordinácií, nemocníc, ambulancií, laboratórií, lekární a ďalších zdravotníckych zariadení v Českej a Slovenskej republike. Okrem dodávok zdravotníckej techniky Vám spoločnosť OPTING servis ponúkaj ...