Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka: - strojné a elektrotechnické vybavenie čistiarní odpadových vôd - tlakové čerpadlá a armatúry - elektromagnetické ventily - kompresory (úprava vody, čistenie odpadových vôd) - dúchadla - solárne panely

Spoločnosť RETOS VARNSDORF s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj, opravy a servis CNC strojov, horizontálnych vyvrtávačiek. Dodávame nové aj repasované stroje, náhradné diely, všetko príslušenstvo a sprievodnej dokumentácii. Zameriavame sa prevažne na tuzemský trh, západnú Európu a Rusko, realizovali sme však aj dodávky do USA, Kanady, Austrálie ...

Internetový obchod, e-shop: - hnojivá.

Firma so zameraním na dodávku laserových technológií. Dodávame rezacie, zváracie a čistiace lasery a taktiež lasery pre automatizáciu.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -vstavané skrine -drevené obložky -postele -stoly

Širokú ponuku služieb od poradenstva po realizáciu zastrešenie a opláštenie objektov, inštalácia stenových a strešných skladaných plášťov aj prevetrávaných fasád a montáže komerčných aj výrobných hál ponúka spoločnosť HAL KOMPLEX s.r.o. so sídlom v Prahe.

Kovovýroba: -brúsenie -frézovanie -sústruženie -vŕtanie -zváranie

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Obrábanie a zámočníctvo zvarence, výpalky a rezanie stavba stroj, strojných častí modernizácia a prestavba strojov

Predaj hutného materiálu, nerez ocelí. Cnc spracovanie plechov.

Firma Čistenie kobercov Olomouc.cz sa zameriava na čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenie a prevádzkuje aj požičovňu s parnými čističmi, čističmi okien a kobercov.

Spoločnosť Prenájom elektrocentrál Šafárik zabezpečuje pravidelné zapožičanie elektrocentrál, motorgenerátorov a dieselagregátov. Poskytuje dodávku elektrického prúdu a ponúka kompletné služby vrátane trvalej obsluhy a to nielen v Brne, Hodoníne a Znojme, ale aj po celej Českej republike. Elektrocentrály sa používajú ako zdroj elektrickej ...