Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Konštrukcia a vývoj strojných zariadení: - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojné celky, zdvíhacia a manipulačná technika - zváracie a montážne prípravky, upínače, zvárané konštrukcie - modernizácia existujúcich konštrukčných riešení - dokončenie rozpracovaných konštrukčných riešení.

Aero Trade, a.s. : - výroba a predaj lietadiel a ich častí - dovoz a vývoz - letecká a vojenská technika v SR - prostredník v medzinárodných kontaktoch na dodávku vojenskej a leteckej techniky - partner renomovaných zahraničných firiem - dodávateľ Armády Českej republiky

Predaj, skladovanie a doprava pohonných hmôt a kvapalných palív, ponúkané produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínov - extraľahké vykurovacie oleje (TOEL) - ľahké vykurovacie oleje. Doprava a prepravná technika: - doprava je zaistená vlastnými cisternovými vozidlami s potrebným technickým vybavením, ADR a ...

Naša firma pôsobí na slovenskom trhu už pätnásť rokov. Od samého začiatku sa venujeme výrobe nábytku na mieru. V súčasnej dobe prevažne vyrábame české kuchyne, kuchynské linky, interiéry, kancelársky nábytok, vstavané skrine s posuvnými dverami, obývacie izby (steny), detské izby, spálne, a dizajnový nábytok. S postupným rozširovaním sortimentu a ...

Kováčstvo, kováčske práce. Kovovýroba, obrábanie kovov: - sústruženie, vŕtanie, frézovanie a obrábanie kovov.

Kováčstvo a podkovárstvo. Kováčske a podkovárske práce.

Alternatívna energetika. Veľkoobchod, obchodná činnosť: - oleje - chemické suroviny a komponenty. Export, import - technológia do SNS.

Predaj vybavenia pre gastronomické prevádzky: -papierový program -jednorazové obaly -jednorazový riad -čistiace a dezinfekčné prostriedky -párty dekorácie -organizovanie plesu a spoločenských akcií -svadby, narodeniny, večierky.

Technické služby: -správa mestského cintorína -autodoprava -odvoz fekálií -zemné práce -prenájom, požičiavanie -vysokozdvižná plošina -verejné osvetlenie -posypová služba a obalovne.

Zámočnícke práce, zámočníctvo. Kovovýroba, výroba. - pojazdové brány - vráta - schodisko - zábradlie - vleky a konštrukcia. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - personalistika, mzdová evidencia, mzdy.

Vývoj: - trojkolesových vozidiel. Výroba: - trojkolesové vozidlá. Fotovoltaika - fotovoltaická elektráreň na kľúč. Dodávka, realizácia, inštalácia: - fotovoltaických elektrární.

Výroba, predaj: - brúsne nástroje z umelého korundu a SiC.

Výroba meracích, kontrolných, skúšobných, navigačných a iných prístrojov a zariadení okrem zariadení na riadenie priemyselných procesov.

Firma STABAD CZ, s.r.o vykonáva stavebné práce, montáže, rekonštrukcie budov, zatepľovanie budov a tiež novostavby, podkrovné vstavby, zámočnícke práce a pod. Vykonávame aj montážne práce pre zahraničné firmy.

Predaj, servis a požičovňa - čistiaca technika NILFISK - ALTO.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Ponúkame krabice na mieru. Vyrábame obalový materiál, potravinárske krabice, krabice na skrutky a matice, lepidlá a penetrácia.

Distribúcia a predaj - baliace stroje - obalový materiál kartón, papier - obalový materiál (fólia, plast)

Predaj, servis: - záhradná, lesná a stavebná mechanizácia. - značky: Husqvarna, Honda, SECO-Group, ISEKI

Prevádzkareň. Píla. Výroba, predaj: - stavebné a stolárske rezivo - palety, debny, lišty atď. - palivové drevo.

RVD-vzduch Vzduchotechnické systémy do obytných a občianskych stavieb. Vetranie a vykurovanie s rekuperáciou tepla pre rodinné domy, byty, kancelárie, ordinácie, škôlky, prevádzky a pod. Vykonávame poradenstvo, dodávku, montáž, reguláciu, servis.

Zaistenie dodávok, montáže - zariadenie pre chemický priemysel - zariadenia pre potravinársky priemysel Kompletný engineering a dodávateľské služby pre investičné akcie v chemickom a potravinárskom priemysle.

Výroba. - laminátové pevnostné diely pre okruhové plachetnice. - plutvy a kormidlá - ušľachtilé kompozitné diely pre autá a interiéry.

Vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - podlahové krytiny - žalúzie - osvetlenie - sadrokartóny - návrhy na PC - služby architekta - montáže.