Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zámočnícke práce, zámočníctvo. Kovovýroba, výroba. - pojazdové brány - vráta - schodisko - zábradlie - vleky a konštrukcia. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - personalistika, mzdová evidencia, mzdy.

Vývoj: - trojkolesových vozidiel. Výroba: - trojkolesové vozidlá. Fotovoltaika - fotovoltaická elektráreň na kľúč. Dodávka, realizácia, inštalácia: - fotovoltaických elektrární.

Výroba, predaj: - brúsne nástroje z umelého korundu a SiC.

Výroba meracích, kontrolných, skúšobných, navigačných a iných prístrojov a zariadení okrem zariadení na riadenie priemyselných procesov.

Firma STABAD CZ, s.r.o vykonáva stavebné práce, montáže, rekonštrukcie budov, zatepľovanie budov a tiež novostavby, podkrovné vstavby, zámočnícke práce a pod. Vykonávame aj montážne práce pre zahraničné firmy.

Predaj, servis a požičovňa - čistiaca technika NILFISK - ALTO.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Ponúkame krabice na mieru. Vyrábame obalový materiál, potravinárske krabice, krabice na skrutky a matice, lepidlá a penetrácia.

Distribúcia a predaj - baliace stroje - obalový materiál kartón, papier - obalový materiál (fólia, plast)

Predaj, servis: - záhradná, lesná a stavebná mechanizácia. - značky: Husqvarna, Honda, SECO-Group, ISEKI

Prevádzkareň. Píla. Výroba, predaj: - stavebné a stolárske rezivo - palety, debny, lišty atď. - palivové drevo.

RVD-vzduch Vzduchotechnické systémy do obytných a občianskych stavieb. Vetranie a vykurovanie s rekuperáciou tepla pre rodinné domy, byty, kancelárie, ordinácie, škôlky, prevádzky a pod. Vykonávame poradenstvo, dodávku, montáž, reguláciu, servis.

Zaistenie dodávok, montáže - zariadenie pre chemický priemysel - zariadenia pre potravinársky priemysel Kompletný engineering a dodávateľské služby pre investičné akcie v chemickom a potravinárskom priemysle.

Výroba. - laminátové pevnostné diely pre okruhové plachetnice. - plutvy a kormidlá - ušľachtilé kompozitné diely pre autá a interiéry.

Vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - podlahové krytiny - žalúzie - osvetlenie - sadrokartóny - návrhy na PC - služby architekta - montáže.

Natieračské práce Maliarske práce Výroba, montáž - oceľové konštrukcie. Dokončovacie stavebné práce Stavebné zámočnícke práce.

Výroba - sklenené figúrky - drevené obaly ošetrené fumigáciou - bižutéria - plastové parapety - komôrkové. Predaj: - xenóny.

Umelecké kováčstvo, podkovárstvo. Návrhy, realizácia, internetový obchod, predaj, eshop: - kovaný nábytok - interiérové a exteriérové zábradlia, brány, ploty, mreže - špecializácia - kovová figurálna plastika.

Výukové a servisné centrum. Služby: - poradenstvo v oblasti BOZP a PO - školenia v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - vypracovanie smerníc, traumatologických plánov a plánov prvý pomôcť organizácie, prevádzkových a prepravných poriadkov firiem a ďalších dokumentácií - zastupovanie na rokovaniach av správnom ...

Stavebné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Prípravné práce pre stavby Vykonávanie stavieb. Demolácia, odstraňovanie stavieb. Zemné, výkopové práce.

Dodávka, servis strojov na výrobu odevov, obuvi, kožených výrobkov, interiérov automobilov, čalúnenie Rezacia a pokladacia technika KURIS, -s vertikálnym nožom -s kotúčovým nožom -značkovací prístroj -pásové píly -rezanie pásikov rolovaného materiálu -rezanie pásikov hadicového materiálu -orezávacie zariadenie -servocutter -spony na ...

Umelecké kováčstvo- zákazková výroba Kovovýroba

Predaj - sušiče rúk Dodávka - hotelové vybavenie - párty a kongresový nábytok - svietiaci a dizajnový nábytokprenájom - luxusná svietiaca párty nábytok - kyslíkové bary - kyslíkové koncentrátory so širokým príslušenstvom E-shop - hotelové vybavenie - párty a kongresový nábytok - svietiaci a dizajnový ...