Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba a predaj paletovej nadstavby, nadstavba: -moderný obalový, transportný a skladovací prvok -rozmer podľa požiadavky /500-2400mm/ -materiál kov a drevo. Výroba a predaj článkové reťaze, článková reťaz: -na rozmetadlá hnoja -ohlávky a viazače na dobytok -stajňové reťaze.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - výpočtová technika - počítače - dátové siete. Oprava, servis: - výpočtová technika, počítače. Inštalácia, montáž: - pripojenie na internet.

Nožiarstvo, predaj: - krajčírske nožnice -kadernícke nožnice -kuchárske a mäsiarske nože -kuchynské nože, ocieľky, brúsky -rezné nástroje OLFA a náhradné diely -manikúrne a pedikúrne nástroje, manikúry -napásové, náraďové nože, dýky -ručné výrobky českých a slovenských nožírov -brúsenie, servis -výstava nožov MORAVA NÔŽ ...

Predaj, montáže, údržba a opravy: -elektroinštalácia -elektrozariadenia -silnoprúdová elektronika -meracia a regulačná technika -zabezpečovacia technika.

Stolárstvo, výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok. Výroba a realizácia interiérov na zákazku. Prevádzka: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Predaj vojenská technika a materiál: -vojenská kolesová technika -automobily PV3S, TATRA, VAZ*, ZIL* -vleky, kontajnery -elektrocentrála -náhradné diely -stromy, materiály, technika. Fakturačná adresa: -Lúčne 115, Hodonin.

Vzdelávacie kurzy - v ekonomickej a finančnej oblasti - účtovníctvo E-shop - písacie stoly rohové, detské, výškovo nastaviteľné, z masívu, s nadstavbou, z lamina, z MDF dosky, rustikálne, kov - detský nábytok pohovky, postele, matrace, komody, skrine, regály, poličky, vitríny, box na hračky - detské izby vybavenie - študentské izby ...

Výroba, predaj, servis, opravy - priemyselné armatúry - čerpadlá - vodomery - uzatváracie klapky a ventily

Práca: -žeriavnícke, práca s autožeriavom -zváračské, zváranie kovov -zámočnícke, zámočníctvo -kovoobrábanie - sústruženie, frézovanie kovov -stavebné. Výroba: -elektrotriekolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Poradenstvo v oblasti úspor energií, pomocou nových technológií. Zameriavame sa hlavne na vykurovanie a ohrev vody. Pomoc s výberom vhodných riešení pre RD aj firmy. Stránky zamerané na analýzu zdrojov a poradenstvo pri výbere vhodných a úsporných technológií. Ucelený prehľad o dostupných technológiách pre úsporu energií a nových trendoch v ...

Zimovanie lodí Preprava lodí Výroba - lode - z masívu a exotického drevazimovania lodí Stolárske práce Servis - lode.

Služby: -zámočníctvo -kováčske práce.

Servis, oprava: -šijacie stroje (šijacích strojov) všetkých značiek. Univerzálna ostriereň, brúsiareň, brusičstvo. Služby: -ostrenie, brúsenie nástrojov -kovo nástroje -drevo obrábacie nástroje -nástroje zo spekaných karbidov -domáce nástroje vrátane nožov do mlynčekov a robotov -tvarové nástroje -korčule.

Kováčske a zámočnícke práce, výroba konštrukcií, zábradlí, plotov, brán s pohonom aj bez. Výroba konských prekážok a bytových a nebytových a darčekových doplnkov. Výroba kovaných komponentov pre kováčov, zámočníkov a domácich majstrov.

Predaj: -hardvér, softvér, kancelárska technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a príslušenstvo -tlačiarne, tlačiareň aj monitory Počas opravy zapožičiame náhradné zariadenie. V našej firme dostanete iba legálny softvér. Kopírovanie, skenovanie, webdesign, grafika.

Predaj, výroba: - stomatologické prístroje, nástroje, materiály - servis - poradenstvo.

Predaj a poradenstvo v oblasti telekomunikačných služieb spoločnosti O2 Telefonica.

Zámočnícka výroba. Výroba: - oceľové konštrukcie.

Dodávka, montáž, inštalácia: - divadelné a javiskové technológie. Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie: - veže, tribúny, multifunkčné stropné konštrukcia. Služby: - elektroinštalácia - vzduchotechnika - stavebná činnosť.

DIVÍZIA ULTRASONICS: Predaj, dodávka, servis. -technológie pre ultrazvukové zváranie plastov (ultrazvuková zváračka, zváračky na plasty) -obchodné zastúpenie firmy RINCO ULTRASONICS, Švajčiarsko -dodávka a renovácia sonotrody pre všetky technológie -malosériové zváranie plastových výliskov (plastové výlisky, plastový výlisok). Certifikát ...

Komplexné dodávky investičných celkov v oblasti tepelných, energetických, ekologických a technických zariadení: -kotle, kotolne, spaľovne, kogenerácia -výmenníkové stanice, potrubné rozvody -plynové prípojky, infražiariče -plne automatickej úpravne vody -plastové potrubie, armatúry, dosky, tyče -elektroinštalačné práce vrátane merania a ...

Výroba, predaj: -šitie športových potrieb-batohy, návleky ľadvinky, poštové tašky, šitie na zákazku, obaly, postroje, taktické vesty -technické gumy, technická guma -polyuretánové dielce a oplášťovanie valcov a kolies z PUR -foriem, forma, formy na lisovanie a výrobu technickej gumy -pogumovanie nádob, valcov a kolies, vrátane dodatočného ...

Elektromontážne práce: -silnoprúd do 1kW (bytové a priemyselné elektroinštalácie, elektroinštalačné práce) -slaboprúdové rozvody (počítačové siete, telefóny, EPS, EZS) -hromozvody -meranie a regulácia. Výroba a predaj: -elektrické rozvádzače NN Predaj: -kvapková závlaha -elektroinštalačný materiál.

Ponúkame prenájom obytných automobilov a karavanov za veľmi výhodné ceny.