Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Servis a predaj digitálnych a mechanických váh.

Firma SCHMITT+SOHN s.r.o. sa zaoberá výrobou, montážou, servisom a modernizáciou výťahov. Vyvíjame, plánujeme, inštalujeme, modernizujeme a vykonávame údržbu na Vašich výťahoch.

Predaj: - lisy, čerpadlá, kvasinky a potreby na pestovateľské pálenie - ponuka enzýmov, živných solí, kvasných zátok, odpeňovačov, ručného refraktometra IMF na meranie cukornatosti - poradenstvo.

Predaj - turbodúchadlá pre osobné, dodávkové a nákladné vozidlá - klimakompresory Opravy - klimakompresory Servis, repase - turbodúchadlá pre dodávkové a nákladné vozypravy - vstrekovacie čerpadlá BOSH - turbodúchadlá pre osobné automobilypravy - turbodúchadlá pre stavebnú mechanizáciu

Výroba a predaj: - dopravníky a dopravné zariadenia.

Výroba a servis strojov. Výroba strojov a zariadení.

Komplexné riešenie, realizácia, predaj: -dodávky technológie pre stavby, stravovacie prevádzky (chladiarenské zariadenia, kúrenie, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavenie stavieb (zaistenie interiérových dodávok a montážou) -projektová činnosť vo výstavbe.

Vývoj novej technológie na údržbu asfaltových vozoviek. Výroba: - stroj SILKOT, sme výhradným predajcom tohto unikátneho stroja pre celý svet - nahrievacie čelo IC-30 pre opravu asfaltových vozoviek a chodníkov infratechnológií, slúži na opravu asfaltových vozoviek či chodníkov.

Služby: - procesné analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zameranie na celkovú úpravu pracoviska - ergonomické pracovné stoly - regálové a skladovacie systémy. Práca: - projekcia a konštrukcia - zváranie - obrábanie - montáže.

Zaisťujeme dodávky prírodných a umelých polyamidových čriev, údenárskych sieťok a fólií na vákuové balenie.

Poskytovanie softvér Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel Výroba meracích, skúšobných, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení. Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj.

Výroba kontajnerov: -obytné -kancelárske -sanitárne -technologické kontajnery a ich zostáv. Služby: -spracovanie technologického riešenia podľa Vašich predstáv a cenových ponúk -termíny dodania, s ktorými budete spokojní -dodanie až na miesto určenia -pozáručný servis -tepelné a statické výpočty -prestavby dodaných kontajnerov podľa ...

Veľkoobchod s materiálom pre ofsetovú tlač: -tlačové dosky, tlačové farby Cmyk a Pantone -astralóny, farebníkové fólie, umývacie role, Super Blue Dovozca výrobkov Varn, Sontara, Eukalin. E-shop.

Výroba nerez zariadení, technológie, strojov pre potravinársky a mäsový priemysel: -kompletné mäsové výroby(mäsokombináty) -sklady koží vrátane logistiky -vybavenie veľkoobchodov, hypermarketov -montáž, servis strojov a mäsové technológie -háky, mačky, vozíky, udiarenské palice -bitka (porážky zvierat) -búrárne, mäsová výroba ...

Predaj, oprava, servis: -zariadenia pre potravinársky priemysel.

VIAC VOĽNOSTI S RÁDIOVÝM OVLÁDANÍM Obchod, veľkoobchod, predaj, montáž, oprava, servis, poradenstvo. Rádiové, bezdrôtové, diaľkové ovládanie HBC-radiomatic dcérska spoločnosť, výhradné zastúpenie (riadenie) strojov pre: -priemyselné, stavebné žeriavy -hydraulické nadstavby - ramená, zdvíhadlá -lokomotívy, posunovadlá -čerpadlá ...

Predaj - nabíjacia technika autobatérie - zváracia technika.

V našej predajni nájdete autodiely, motodiely, autobatérie, autodoplnky, autokozmetika, motorové a prevodové oleje, náhradné diely k prívesným vozíkom, autopoťahy.

Služby: - reštauračné a hotelové pokladničné systémy - kamerové systémy - servis počítačovej techniky.

Predaj, servis: - výpočtová technika - dodávka, projektovanie sietí. Kvetinárstvo, darčekový tovar. Záhradné doplnky. Adresa: Stará Tenice 1213, Uherské Hradiště

Poradenstvo - bezpečnosť práce, poradenstvo, požiarna ochrana, poradenstvo, ekologická činnosť.

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo: - otvorené oceľové profily z plechu do 2, 0 mm, oceľových kovových profilov pre sadrokartónové konštrukcie: - sadrokartón NORGIPS, KNAUF, LAFARGE