Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stolárstvo, podlahárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Kontstukcia výrobných prípravkov.

Bezpečnosť práce Požiarna ochrana.

Spoločnosť Flowservice s.r.o. je inžinierska a montážna firma, ktorá si kladie za cieľ poskytovať svojim klientom komplexné služby a to najmä v oblasti priemyselného čerpania a dávkovania kvapalín.

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám ponúka zákazkovú výrobu nábytku: - kuchynské linky - jedálenské stoly - kompletné riešenie obývacích izieb - vstavané skrine - komplexné zariadenie šatní - spálňový nábytok.

Nákup, predaj, second-hand, bazár: -použité obrábacie a tvárniace stroje. Predaj: -náhradné diely na obrábacie stroje. Generálne opravy, renovácia: -obrábacích strojov

Predaj: - kamerové systémy CCTV, - zabezpečovacie systémy.

Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrov.

Výroba, predaj: - plast - ovrstvovanie fólií - stavebniny - cementový tovar, betón, umelý kameň - poľnohospodárska výroba. Stavby: - pozemné, inžinierske - zabezpečenie dopravy.

Výroba, predaj, bary: - bubble tea - základom je kvalitný čierny alebo zelený čaj, ďalej sa do čaju dodávajú podľa typu nápoja a chute voda, príchute, sirupy, hnedý cukor, fruktóza, ovocná zložka, mlieko. Na záver pridávate do nápoja tapiokové perly, ovocné perly alebo želé rôznych príchutí, ktoré zvýrazňujú chuť a robia nápoj jedinečný a veľmi ...

Zámočníctvo a nástrojárstvo Frézarské práce na stroji FA 3U Zinkovanie - cínovanie - striebrenie Zváranie elektrinou a CO2 Lisovanie do tlačnej sily 32t

Výroba - rezné nástroje Modernizácia - obrábacie stroje Výroba - formy pre technické výlisky z plastu, prípadne z gumy -nástrojárske práce Konštrukcia - tvárniace stroje - formy pre technické výlisky z plastu, prípadne z gumy - rezné nástroje Výroba - tvárniace stroje Výroba vstrekovaním - diely tvarovania Konštrukcia a výroba - ...

Predaj, servis: -zváracia technika, zváračky, zváračka -náhradné diely, ND ma zváracie stroje CHOBOLA, CEBORA, ESAB, TECNA, TRIODYN, ELEKTROKOV. -autogénne opaľovacie a spájkovacie horáky PB -filtračné a čistiace zariadenia -kompletný sortiment prídavné zváracie a spájkovacie materiály -ochranné pracovné pomôcky pre zváračov.

Výroba a predaj paletovej nadstavby, nadstavba: -moderný obalový, transportný a skladovací prvok -rozmer podľa požiadavky /500-2400mm/ -materiál kov a drevo. Výroba a predaj článkové reťaze, článková reťaz: -na rozmetadlá hnoja -ohlávky a viazače na dobytok -stajňové reťaze.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - výpočtová technika - počítače - dátové siete. Oprava, servis: - výpočtová technika, počítače. Inštalácia, montáž: - pripojenie na internet.

Nožiarstvo, predaj: - krajčírske nožnice -kadernícke nožnice -kuchárske a mäsiarske nože -kuchynské nože, ocieľky, brúsky -rezné nástroje OLFA a náhradné diely -manikúrne a pedikúrne nástroje, manikúry -napásové, náraďové nože, dýky -ručné výrobky českých a slovenských nožírov -brúsenie, servis -výstava nožov MORAVA NÔŽ ...

Predaj, montáže, údržba a opravy: -elektroinštalácia -elektrozariadenia -silnoprúdová elektronika -meracia a regulačná technika -zabezpečovacia technika.

Stolárstvo, výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok. Výroba a realizácia interiérov na zákazku. Prevádzka: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Predaj vojenská technika a materiál: -vojenská kolesová technika -automobily PV3S, TATRA, VAZ*, ZIL* -vleky, kontajnery -elektrocentrála -náhradné diely -stromy, materiály, technika. Fakturačná adresa: -Lúčne 115, Hodonin.

Vzdelávacie kurzy - v ekonomickej a finančnej oblasti - účtovníctvo E-shop - písacie stoly rohové, detské, výškovo nastaviteľné, z masívu, s nadstavbou, z lamina, z MDF dosky, rustikálne, kov - detský nábytok pohovky, postele, matrace, komody, skrine, regály, poličky, vitríny, box na hračky - detské izby vybavenie - študentské izby ...

Výroba, predaj, servis, opravy - priemyselné armatúry - čerpadlá - vodomery - uzatváracie klapky a ventily

Práca: -žeriavnícke, práca s autožeriavom -zváračské, zváranie kovov -zámočnícke, zámočníctvo -kovoobrábanie - sústruženie, frézovanie kovov -stavebné. Výroba: -elektrotriekolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Poradenstvo v oblasti úspor energií, pomocou nových technológií. Zameriavame sa hlavne na vykurovanie a ohrev vody. Pomoc s výberom vhodných riešení pre RD aj firmy. Stránky zamerané na analýzu zdrojov a poradenstvo pri výbere vhodných a úsporných technológií. Ucelený prehľad o dostupných technológiách pre úsporu energií a nových trendoch v ...