Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka - repasovaná technika notebooky, PC Predaj - výpočtová technika - notebooky - monitory - tlačiarne - flash disky - herné príslušenstvo Servis - výpočtová technika - notebooky - monitory - tlačiarne - flash disky - herné príslušenstvo

Výroba: -výsekové nástroje pre výsek obalov z plnej a vlnitej lepenky -výsekové nástroje pre výsek samolepiacich etikiet -výsekové nástroje pre výsek gumy, plastov a tesniacich materiálov -štočky pre studenú a horúcu razbu. -obalový materiál, kartonáž, lepenka ČR+SR Ponúkame: -vzorkovanie -vývoj konštrukcií obalov -školenie na softvér ...

Distribúcia Digga products. -pohony vrtáka -zemné vrtáky -zuby a pilóty -kontrolný systém Swing -búracie kladivá.

Projekcia a výroba elektrických zariadení. Oprava a výroba obrábacích zariadení. Výroba obrábacích strojov: -brúsky na otvory. Generálne opravy obrábacích strojov. Regulácia otáčok asynchrónnych motorov. Generálne opravy a výroba: -brúsky na otvory -zariadenia pre automatizáciu -remeňové vretená, elektrovretená.

-Projektovanie tzb-vzduchotechnika,klimatizácia

Predaj a servis - solárne systémy - odborný dodávateľ programu ZELENÁ ÚSPORÁM Predaj a servis - tepelné čerpadlá - odborný dodávateľ programu ZELENÁ ÚSPORÁM Predaj - centrálne vysávače Vodoinštalačná práca

Výroba: - nerezového zariadenia do gastronomických prevádzok: - pracovné stoly, umývacie stoly, regály, skrine - zložitejšie atypické výrobky a výdajné linky. Používaným materiálom pri výrobe je nerez potravinárska oceľ 17.241.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Zámočníctvo, zámočník -výroba kúpeľňových radiátorov, kúpeľňové radiátory -kúpeľňové vykurovacie rúrkové telesá, rúrkové teleso.

Obchodný portál ponúkajúci viac ako 50.000 skladových položiek tovaru a to predovšetkým z oblastí počítačov, notebookov, tlačiarní, elektro tovaru a domácich spotrebičov.

Zákazkový vývoj a výroba HW a SW v oblastiach automatizácie, merania, riadenia, regulácie a spracovania dát. Vývoj a výroba elektronických systémov pre inteligentné domy a ovládanie hlasom.

Výroba a dodávka - montážny materiál na meranie a reguláciu v priemysle - obchodné zastúpenie firiem HY - LOK a HACO - MESS - UND regel technik GmbH

Výroba - oceľové konštrukcie Zámočnícke práce

Tepelné čerpadlá. Solárne systémy. Fotovoltaika. Vykurovanie. Klimatizácia. Rekuperácia.

Dodávka a predaj kompletného sortimentu výrobkov firmy Jablotron s.r.o.: - baby monitor Nanny - elektronické zabezpečovacie systémy EZS objektov - elektronické zabezpečenie vozidiel - kamerové systémy - návrhy systémov

Galvanické chrómovanie, niklovanie, tryskanie, zinkovanie - chromát modrý, žltý, bezfarebný povrch - na závesoch aj v bubnoch, príprava povrchu pred galvanickými úpravami, sťahovanie chybných galvanických povlakov, renovácia chrómových a niklových dielov na auto a moto veterány.

Vybavenie skladov, dielní a kancelárií

Predaj: -kompletný sortiment meracej a regulačnej techniky. Sortiment: -tlakomery -teplomery -plynomery -manopríslušenstvo. Kalibračné služby v oblasti tlakomerov.

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -obrábanie kovov, kovoobrábanie. Výroba: -upínacie, podávacie púzdra pre jedno aj viacvretenové automaty -lisovacie, strihacie nástroje -lisovacie formy na gumu -odlievacie formy na polyuretán.

Studniar: - vŕtané studne - všetky druhy podložia - vŕtanie v ťažko prístupnom teréne - použité materiály s atestom na pitnú vodu - čerpadlá-predaj, dodávka, montáž, inštalácia - inštalatérske práce - vybavenie stavebného povolenia - tepelné čerpadlá - technologické vrty - zemné sondy. Prevádzkareň: - Priečna 3 - ...