Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stavebná firma, realizácia stavieb na kľúč, dodávky a montáže okien (plastová, EURO, AL). Rekonštrukcia, revitalizácia. Zemné práce, demolácie. Prenájom vežových žeriavov.

Ponúkame: - audiotechnika - video a grafika - kancelárska technika - softvér - príslušenstvo.

Technické služby: - zemné práce, - stavebné práce, - inštalatérske práce, - maliarske práce, - upratovacie a čistiace, - záhradnícke práce, - doprava a manipulačné práce, - autožeriavnícke práce, - oprava a údržba verejného osvetlenia.

Predaj: - výpočtová technika - mobilné telefóny - vysokorýchlostný bezdrôtový internet s technológiou 2, 4GHz a 5GHz - nonstop pripojenie na web, e-mail, icq, skype - mesačný paušál bez ďalšieho spoplatnenia času, objemu alebo rýchlosti - nepretržitá kontrola kvality prevádzky v chrbticovej sieti - pokročilé riadenie a rozdeľovanie ...

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - mobilné telefóny - počítače.

Výroba, inštalácia, oprava, servis: - zariadenia v odbore bankovej a leteckej techniky.

Nákup, predaj, výkup: - nákladné automobily, úžitkové vozidlá a sklápače - návesy a prívesy - zemné stroje.

Opravy, predaj, montáž: -exentrické lisy -dierovacie automaty NC a CNC tuzemskej výroby -tabuľové nožnice -ohýbačky plechov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -ložiská z produkcie firiem ZKL, ZVL, SKF, Timken, INA, Torrington -hriadeľové tesnenia (gufera) z produkcie firiem Dichtomatik -tesniace elementy (O krúžky, manžety, stieracie krúžky, ai.) z produkcie Dichtomatik -klinové a ploché ozubené remene Goodyear, Optibelt -zaisťovacie hriadeľové krúžky ...

Vykonávanie bytových a priemyselných elektroinštalačných prác, montáže zabezpečovacích systémov, bleskozvodov a domácich telefónov.

Meranie radónu na účely stavebného riadenie : - v pôde - v objekte - na stavebných parcelách, stavebného materiálu - vo vode Návrh a projekcia: - protiradónové opatrenia - poradenstvo Meranie rádioaktivity : - vody - stavebných materiálov Projekcia protiradónových opatrení, ich posúdenie Poradenstvo zadarmo. - informačný ...

Projekcia a dodávka - regálové systémy - sklady - archívy - rotomaty

Dovozca a výhradný distribútor technológií pre priemyselné značenie. Dodávateľ priemyselných laserov ES Technology, mikroúderových strojov Technomark, popisovačov Markal, nitovacích strojov Guillemin, montážnych a raziacich lisov, vyiskrovačiek kovov, razidiel a číslovačiek.

Predaj, servis: - výpočtová technika - osobné počítače - notebooky - tlačiarne - spotrebný materiál.

Ekomont Elektroinštalačné práce v objektoch bytovej aj priemyselnej výstavby. Výroba: - rozvádzače NN. Zámočnícke práce. Zváranie oceľových konštrukcií. Zámočnícka výroba: - oceľové schodisko, prístrešky, ploty, zábradlia.

Zaoberáme sa predajom a hlavne servisom záhradnej a dielenskej techniky. Nový E-SHOP kde ponúkame všetok sortiment za skvelé ceny! Ponúkame našim zákazníkom širokú škálu služieb. Jednou z našich špičkových služieb je SERVIS ON-LINE, rozvoz nových traktorov po celej SR zadarmo. Pre registrovaných zákazníkov špeciálny bonus.

- čistiarenské linky - mykacie stroje - posukovacie stroje - bezvretenové dopriadacie stroje typu BD - skacie stroje VTS - vzduchové a ihlové stavy - pletáciu stroje Náhradné diely - pre všetky typy rotorových strojov českej výroby - pre skacie stroje VTS - pre vzduchové a ihlové stavy

Komplexné služby - kotolne do 50kW aj nad 50kW - domové a plynovody vrátane revízie - priemyselné plynovody vrátane revízie - dodávka a montáž tepelných čerpadiel - vykurovanie rodinných domov a bytových jednotiek - vykurovanie priemyselných budov - podlahové vykurovanie - rozvody kanalizácie - rozvody teplej a ...

Výroba: - priemyselné a špeciálne chladiace zariadenia výrobných technológií - chladenie zladovacích a výrobných priestorov - zariadenie na chladenie vody, chladenie oleja, čistenie a dezinfekciu klimatizácií - v potravinárskej výrobe a čističky vzduchu - sterilizátory.

Zámočníctvo, predaj: - ploty, brány, bránky, zábradlia, mreže - kovové atypické postele - oceľové konštrukcie.

Predaj, servis lesnej a záhradnej techniky: - píly (benzínová píla, elektrická píla, rozbrusovacia píla) - vyžínače, krovinorezy, lesné krovinorezy, plotostrihy - vyvetvovacie píly na tyči, fúkače lístia - sekacie stroje, záhradné traktory, ridery - kosačky na trávu (kosačka na trávu, robotická kosačka) - prevzdušňovače, odmachovače, rezač ...

VRL Praha a. je tradičným výrobcom ložísk ako katalógových tak aj špeciálnych. Firma bola založená v roku 1939 Jánom Evženom Solmanom vtedajším zástupcom švédskej firmy SKF a švajčiarskej firmy SRO.