Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Opravy nákladných, špeciálnych a osobných vozidiel. OPRAVY: - nákladné vozidlá TATRA, LIAZ, AVIE, ROSS-VIZA - motory - prevodovky - vzduchotlakové obvody - kabíny - korby - generálne opravy - hydrotlak, okruhy stavebných strojov - hydraulické rozvádzače a komponenty - diagnostika a nastavovanie ( hydraulické okruhy ) - vibračné ...

Oprava, servis, repasácia: -obrábacie stroje.

Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -interiéry -lekárenský nábytok -nábytok pre byty -kancelársky nábytok.

Náhradné diely, príslušenstvo, autokozmetika, oleje.

Výškové práce: -pokrývačské: -rekonštrukcia a opravy striech -realizácia nových striech -pokládka tvrdých krytín a šindľov -pokládka modefikovaných pásov -lokálne opravy striech -spárovanie panelových objektov -umývanie fasád a okien výškových objektov -klampiarske -tesárske -stavebné -zámočnícke -montáže a ...

Montáž a rehabilitácia: -vysokotlakových potrubných systémov (plynovody, parovody, vodovody) -kompletácia ježkových komôr -rehabilitácia potrubia -privarenie domerkov na guľové kohúty -renovácia, oprava a údržba obalovní -ostatné zámočnícke práce.

Tradičný dodávateľ senzorovej techniky. Ponúkame: - dánske svetelné závory a difúzne snímače TELCO - švajčiarske induktívne a optické snímače CONTRINEX - nemecký systém merania a kontroly plechov ROLAND - francúzske bezkontaktné bezpečnostné spínače BTI.

Zámočníctvo, výroba, montáž: -drôtené oplotenky a sklady -pojazdné vozíky na náradie a pracovné stoly, (ponk) -oceľové stavebné konštrukcie -špeciálne dielenské pomôcky -rôzne prípravky -pojazdné a otočné brány -anténne stožiare -oceľové konštrukcie plachtových hál a konštrukcia autoplachiet -výrobné a montážne haly -plechové haly a ...

Mereta-voda, kúrenie, plyn. Zaisťujeme: - poradenská, konzultačná a inžinierska činnosť - kompletná projektová dokumentácia - dodávka a montáž tuzemských i zahraničných zariadení ústredného a plynového kúrenia (kotle ústredného kúrenia, lokálne a plynové ohrievače teplej a úžitkovej vody, plynové sporáky) - dodávka kotla: Viadrus, Immergas, ...

Píla. Predaj: - lesná a záhradná technika Husqvarna.

Riadené kvasenie a chladenie vína. Inštalatérstvo. Inžinierska činnosť. Solárne panely. Zámočníctvo, zámočnícke práce, Obchod s hutníckym materiálom. -obrábačstvo a strojárska výroba -predaj hutného materiálu -zhotovenie výpalkov z plechu.

Umelecké kováčstvo. Remeslo: - umelecký kováč - mreže, vráta, ploty, brány, zábradlia, krbové náradie - svietniky, lampy, kľučky, stoly, stolíky.

Špecializácia na USB flash disky (100 typov skladom a 100 typov v katalógu), pamäťové karty, MP3 a MP4 prehrávače. Ponúkame batérie a nabíjačky pre digitálne videokamery a fotoaparáty. Predávame mobilné telefóny v hodinkách, digitálne rámčeky. Doručuje tovar po ČR, SK alebo osobný odber na Prahe 3. Veľkoobchod Fun Beat.

Zákazková výroba nábytku: -vstavané skrine -dvere plné, sklenené, obložky -kancelársky, kúpeľňový nábytok -kuchyňa -kuchynské linky vrátane pracovných dosiek -kompletné interiéry.

Zámočníctvo, kovovýroba. Zámočnícke práce. Zákazková kovovýroba. Interiérové doplnky, doplnok z antikora, medi a mosadze. Leptanie nápisov do medi a mosadze. Leštenie farebných kovov Strechy a markízy polykarbonátu.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov

Klampiarske práce. Zámočnícke práce Výroba, montáže, predaj, servis: - ventilátory - vzduchotechnické zariadenia.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - prípravky na lepenie autoskiel - autochémia BELYS - prípravky na ochranu povrchov a údržbu - odhrdzovače - mazivá - čističe - brúsne a rezné kotúče RHODIUS, 3M - náradie KRAFTWERK, USAG, KNIPEX.

Výroba, predaj: - bezpečnostné zámky - elektronické zámky - kľúče.

Predaj aj servis: -tepelných čerpadiel -chladiace a klimatizačné techniky.

Prenájom a predaj prezentačnej techniky.

Zákazková výroba, dodávka, montáž: - bytový nábytok (kuchyne, kuchynské linky, obývacie izby, detské izby, spálne) - kancelársky nábytok, kancelárie - ordinácia, nábytok do ordinácií - dvere.

Web sa zameriava na zákonné revízne prehliadky zariadenia obsahujúce regulované a fluórované skleníkové plyny, ktoré poškodzujú ozónovú vrstvu. Ponúkame kompletné činnosti v oblasti revízie chladiacich zariadení.