Stavebný dozor je nutný nielen z pohľadu legislatívy, ale aj kvôli bezpečnosti a správnosti vykonania stavebných úkonov. Dozor zabezpečí priebežnú kontrolu všetkých dôležitých stavebných prác, a to z hľadiska projektovej dokumentácie aj platných noriem.

Služby: -projekčná a inžinierska kancelária.

Služby: - stavebná projekcia - stavebný dozor - odhady nehnuteľností.

Stavebný dozor: - odborné vedenie stavby - kontrola vykonávaných prác podľa projektovej dokumentácie. Inžinierske služby v odbore pozemných stavieb. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Naša projekčná kancelária sa zameriava na návrhy vodohospodárskych a pozemných stavieb. Zabezpečujeme tiež inžiniersku činnosť (stavebné povolenie, technický a autorský dozor, kolaudácia stavieb a pod.) a veľkoformátovú tlač. Radi pomôžeme aj Vám.

Ing. Martin Šolc sa špecializuje na oblasti týkajúce sa stavebného dozoru, inžinierskych služieb, BOZP a spracovania preukazu energetickej náročnosti budov.

Služby - administrácia verejných zákaziek, dotácií a koncesných konaní - investičné poradenstvo a vzdelávanie - technický dozor investora.

Projekčná kancelária so zameraním na tvorbu projektovej dokumentácie poľnohospodárskych, priemyselných, bytových a občianskych stavieb. Zaistenie stavebného a autorského dozoru stavieb.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Vďaka flexibilnému, vzdelanému a kvalifikovanému personálu je spoločnosť schopná zabezpečiť zhotovenie akéhokoľvek stupňa projektovej dokumentácie (bytových a občianskych stavieb, stavieb pre mestský mobiliár, líniových stavieb a návrhy inžinierskych sietí) a s tým súvisiace inžiniersku činnosť. Poradenská a konzultačná činnosť pri príprave ...

Koordinátor BOZP Predaj -stavebné materiály Inžinierska činnosť -stavebný dozor Projektovanie stavieb Stavebná činnosť Odhady nehnuteľností Autodoprava.

Inžinierska a projekčná činnosť vo výstavbe - príprava a dozory stavieb.

služby: - stavebná projekcia - stavebný dozor - inžinierska činnosť

Spoločnosť Jiří Drašar, a.s. sa zaoberá správou nehnuteľností, bytov a bytových družstiev, údržbou a opravami bytového fondu. Sme stabilným partnerom SVJ, spoločenstvá vlastníkov jednotiek v Třebíči. Máme viac ako 20 rokov skúseností v správe nehnuteľností. Prevezmeme za vlastníka všetky povinnosti v starostlivosti o nehnuteľnosť. Spoločenstvá ...

Projektová činnosť vo výstavbe: - zameriavanie stavieb - štúdie - projekty pre územné a stavebné konanie, realizáciu stavby - stavebné rozpočet - zameranie existujúceho stavu - návrhy stavebných konštrukcií a detailov - tepelné posúdenie budov - technické zariadenie budov - spolupráca s architektmi - autorský ...

služby: - rozpočty stavieb - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - stavebný dozor - technický dozor investora - koordinátor BOZP

služby: - projektovanie dopravných stavieb - statika stavieb - vykonávanie dozoru na stavbe

Projektová, inžinierska a poradenská činnosť - projekty ciest a diaľnic - projekty mostov - koordinátor BOZP - technický dozor stavebníka.