Stavebný dozor je nutný nielen z pohľadu legislatívy, ale aj kvôli bezpečnosti a správnosti vykonania stavebných úkonov. Dozor zabezpečí priebežnú kontrolu všetkých dôležitých stavebných prác, a to z hľadiska projektovej dokumentácie aj platných noriem.

Služby - projektovej dokumentácie - architektonické štúdie - technický dozor a inžinierska činnosť.

Služby: - technický dozor investora - inšpekcia nehnuteľností

Služby - projektovanie stavieb, vykurovanie, vetranie, kanalizácia - preukazy energetickej náročnosti - energetické audity a posudky - dotačné poradenstvo.

Inžinierska činnosť vo výstavbe - prieskum vhodného územia pre plánovanú výstavbu - stavebný dozor - technický a ekonomický dozor investora.

Architektonická kancelária - dizajn interiérov - stavebný a autorský dozor.

Činnosť: - riadenie stavebných a developerských projektov - technický dozor investora - diagnostika stavieb.

Projektová a inžinierska činnosť - vypracovanie projektovej dokumentácie - preukazy energetickej náročnosti budov - stavebný dozor.

Služby: - technický dozor stavebníka, investora - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - koordinátor BOZP - spracovanie žiadostí o dotáciu

Inžinierske služby v oblasti manažmentu stavieb - projektové práce - technický dozor - developerská a realitná činnosť.

Projektová a inžinierska činnosť. Technický dozor.

Ekonomické poradenstvo Trhové ocenenie nehnuteľností - posudky ekonomika ceny a odhady nehnuteľností - ocenenie nehnuteľností pre úverové riadenie spracovania - vyhláškové odhady nehnuteľností Realitná činnosť - bytové priestory Realitná činnosť - nebytové priestory Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Činnosť: - inžinierska činnosť - projektová činnosť - stavebný dozor.

Zameriavame sa na kompletnú rekonštrukciu bytov a nebytových priestorov, rekonštrukciu bytových jadier, vykonávanie stavebných dozorov a inžinierskych činností vo výstavbe.

Služby: - stavebná projekcia - projekty interiérov - inžinierska činnosť - výkony technického dozoru

Služby: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť

Projekčný a architektonický ateliér. Architektonické štúdie a návrhy (architekti). Projekčná činnosť (stavební inžinieri). Vizualizácia a animácia stavieb. Developerské projekty. Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť. Stavebný a autorský dozor.

Zabezpečenie projektových prác, geodetických, inžinierskych činností a stavebných a technických dozorov.

Realizácia stavieb: - rodinné domy na kľúč - bytové, občianske stavby - rekonštrukcia - zatepľovanie - dodávky interiérov Inžinierska činnosť: - projekcia - stavebný dozor - technický dozor investora - autorský dozor Realitné služby

Projekty, posudky, konzultácie, dozory, výskum, publikácie, semináre, školenia v group DEK a.s

Opravy a rekonštrukcia stavieb. - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie a pokrývačské práce - demolačné práce - autorizovaný stavebný dozor.

Inžinierska činnosť vo výstavbe. Dohľad nad stavbou a rekonštrukciou. Služby stavebných prác.

Architektonická, projektová a inžinierska kancelária

Služby stavebného dozoru a návrhov bytových a kancelárskych interiérov.

Projektová príprava stavieb, technický dozor, krízový manažment, koordinácia BOZP. Návrhy a realizácia záhrad a zeleného životného štýlu.