Stavebný dozor je nutný nielen z pohľadu legislatívy, ale aj kvôli bezpečnosti a správnosti vykonania stavebných úkonov. Dozor zabezpečí priebežnú kontrolu všetkých dôležitých stavebných prác, a to z hľadiska projektovej dokumentácie aj platných noriem.

Poradenská spoločnosť, zabezpečenie: - štúdia uskutočniteľnosti - technický dozor investora - koordinátor BOZP na stavenisku - správa a údržba objektov.

Služby: - stavebná projekcia - autorský dozor - inžinierska činnosť.

Služby: - asistencie investorom stavebných projektov, najmä obchodných a zábavných centier: - technický dozor investora (TDI) - certifikácia budov - koordinácia nájomcov.

Činnosť: - projektové riadenie - stavebný dozor.

Služby: - stavebné poradenstvo - dozor stavieb

Činnosť: - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - príprava investičného zámeru - koordinácia územného, stavebného riadenia - technický dozor investora.

Stavebná činnosť - výstavba rodiných domov - nebytová výstavba - rekonštrukcia budov - technický dozor investora.

Činnosť: - stavebný dozor - koordinátor BOZP.

Projekčná kancelária - projektovej dokumentácie - dokumentácia pre úradné riadenie - inžinierska činnosť - autorský dozor.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Ponúkame služby architektonického a projekčného štúdia. Robíme návrhy, stavebné projekty vo všetkých stupňoch, interiér, záhrada a stavebné dozory.

Projektové práce - projekcia, projektová dokumentácia - technický dozor stavieb.

Služby - technický dozor stavieb - konzultačná a poradenská činnosť v stavebníctve.

Služby - projektová činnosť vo výstavbe - projektovej dokumentácie - inžinierska a poradenská činnosť - autorské dozory stavieb.

Služby: - projektový manažment - technický dozor investora - koordinácia BOZP na stavenisku - správa a údržba objektov

Stavebná spoločnosť: - nový bytová, nebytová výstavba - fasády - technický dozor - inžinierska činnosť.

Služby: - projektovanie v odbore architektúry a pozemných stavieb - projektovanie v odbore územného plánovania a urbanizmu - príprava a organizácia architektonických súťaží - inžinierska činnosť - technický dozor investora - autorizovaný inšpektor Konzultácie, technická pomoc a poradenstvo

Služby: - poradenstvo v odbore stavebníctva (stavebná izolácia, zatekanie do stavieb, vlhkostné poruchy stavieb) - posudková činnosť stavebno-technického stavu nehnuteľností - komplexné posúdenie nehnuteľností - oceňovanie nehnuteľného majetku. IT divízie, služby: - implementácia a školenie Google Apps for Work - dodávka pokladničné ...

Projektová a inžinierska činnosti v oblasti pozemného staviteľstva - projekčná činnosť - autorský a stavebno-technický dozor - zabezpečenie kompletných dodávok stavieb. Kancelária: Doubravčická 23, 10000 Praha 10

Služby - stavebný manažment pre bytovú a priemyselnú výstavbu - manažérske služby s developerskou činnosťou - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Služby - autorizovaný staviteľ - rozpočty v stavebníctve, projekty - technický dozor.

Činnosť: - projektové práce vo výstavbe - technický dozor investora - inšpekcií nehnuteľnosti.

Projekčne inžinierska kancelária - stavebno-technické prieskumy a pasportizácia stavieb - zabezpečenie organizácie prípravy a realizácie stavieb (organizácia výberových konaní na dodávateľov stavby, subdodávateľov) - konzultačná a poradenská činnosť - administrácia verejných zákaziek a obchodných súťaží vrátane úplného právneho servisu

Činnosť: - inžinierska činnosť - stavebný dozor - konzultačná a poradenská činnosť v odbore pozemnej stavby.