Pri stavbách striech, krovov či celých konštrukcií sa uplatňuje stavebné rezivo. V tomto sortimente nájdete impregnované aj neupravené laty, dosky, fošne, trámy, hranoly a to predovšetkým z ihličnatých stromov, ako je smrek, jedľa, borovica či smrekovec.

Veľkoobchod, pilárska výroba: -porez guľatiny -výroba prírezov -predaj všetkého reziva -sušenie reziva -porez na jemnorezných pílach NEVA -tepelná úprava dreva -termopec -termodrieva.

KEĎ SA TO S LESOM A DREVOM VIE... Výroba, predaj, obchod: -rezivo stavebné -väzby, krovy pre klasické strechy -certifikát na rezivo pre konštrukčné prvky z masívneho dreva od TZÚS -sušiareň dreva, KATRES (sušené rezivo) -drevené hranoly, dosky, fošne (aj dubové), strešné laty, trámy, stolárske, stolárske i hobľované ...

Výroba, predaj: -stavebné rezivo -truhlárske rezivo -odpadové drevo -palivové drevo -píla -porez dreva -úprava reziva - hobľovanie, impregnácia.

Výroba, predaj: -pergoly, ploty -sušené rezivo -drevené lavice -úchytky. Píla.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod, kompletný mariál pre hrubú stavbu: -stavebniny, stavebný materiál, tehly -obkladov, dlažieb a vybavenia kúpeľní -izolačné materiály, lepenky, polystyrén -sadrokartóny -zvárané siete -stavebná chémia, farby -suché omietkové zmesi, malty, fasády -strešné krytiny -okná (aj strešné), dvere -odvodňovacie ...

Služby: -porez guľatiny. Predaj: -rezivo -drevené brikety -drevodomky.

Predaj reziva. Predaj OSB, QSB, palubovky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelne opracované, špecifický drevený tovar.

Výroba, predaj: -drevené obaly -podlahy -jednoúčelové palety -palety EUR (europalety). Predaj: -rezivo.

Veľkoobchod, veľkosklad, výroba: -výroba nábytku -vstavané skrine (kovanie na výrobu vstavaných skríň) -kuchyňa -nábytkárske polotovary -drevoplošné materiály -drevotrieskové dosky laminované -pracovné dosky, MDF*, hrany -preglejky -nábytkové kovanie, závesy -parapet a podlaha -predaj výrobkov KRONOSPAN-Jihlava. -kompletný program ...

Spracovanie, služby: -drevo -lesníctvo -pestovanie -ťažba. Píla. Porez guľatiny. Predaj a odkúpenie: -rezivo -drevená hmota. Zaistenie kompletných služieb: -strechy -klampiarske a pokrývačské práce.

Prírodné dyhy v hrúbke 0, 6 - 2, 5 mm zo všetkých používaných drevín a modifikované Cora dyhy -dyhové hrany -dyhárske pásky -ušľachtilé a exotické rezivo -terasové profily, drevo na terasu -oleje na drevo -nerezové skrutky.

Strecha na kľúč. Kompletná dodávka, predaj: -strešné systémy a príslušenstvo -strešné krytiny -klampiarske výrobky -plechy -šablóny -trapézy -vlnovky -lepenky -strešné laty. Služby: -klampiarske a pokrývačské práce -strihanie zvitkov na mieru -rozvoz materiálu.

Maloobchod, predaj, poradenstvo: -potreby pre stavbu, dom*, dielňu, domácich majstrov a záhradu: -železiarsky tovar -osvetlenie, svietidlá (interiér, vonkajšie) -stavebniny -sanitárna keramika -vodovodné batérie -schody (drevo) -dverné, okenné kovania (kľučky) -farby, laky -tapety -podlahové krytiny ...

Predaj reziva a stavebného materiálu. -drevostavby, drevostavba -pergoly, pergola -altánky -podbíjanie podhľadov -rekonštrukcia a opravy strechy.