V stavebníctve je možné vyberať z mnohých typov kovania. Okenné a dverové kľučky, pánty, kotviace pätky, ventilačné mriežky, dverné zatvárače, uholníky, rohovníky či strmene. Súčiastky nájdu uplatnenie pri montáži statických aj dynamických prvkov stavby.

Spoločnosť BOVA Březnice spol. s r.o. je expertom na vývoj a výrobu kovania. V našom širokom sortimente nájdete kovania na drevené tesárske konštrukcie, kotvy na kamenné konštrukcie, kovania na železničné podvaly, protištěpné spony či zásuvkové systémy pre lekárne, sklady a obchody. Sídlime v obci Breznice, okres Příbram. Vývoj, výroba: - ...

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - štýlový nábytok - vchodové dvere - vnútorné dvere - kovanie, zárubne SAPELI

Výroby nábytku, vybavenia: - interiérov - kuchýň - kúpeľní - bytov - celých stavieb. Väčšinu tovaru máme skladom.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávka: -Priemyselné armatúry -pneupohony -elektropohony -kulové kohúty -klapky, šupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kovania -pojezdová kolesá, kolieska.

Výroba: -zápustkové strojné kovanie menších výkovkov pre priemyselné podniky do hmotnosti 5, 5 kg.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -tesnenie-okná, dvere -zasklievacie rámčeky -kovanie -filtračné peny -parapety, odkvapnice.

Dodávka, predaj - farby, náterové hmoty, miešanie farieb - nábytkové kovanie. Výroba nábytku.

Výroba, dodávateľ: - diely (výlisky) pre automobilový a elektrotechnický priemysel. Výroba, predaj: - bezpečnostné kovanie - dverové kovanie - okenné kovanie - stavebné kovanie - špeciálne kovanie - montážne sady kovania.

Veľkoobchod, predaj: - stavebné kovanie - sklo a sklenené konštrukcie pre interiéry a plášte budov.

Spoločnosť Interwand.CZ so sídlom v Prahe sa špecializuje na sklo, sklenené priečky, presklené priečky so žalúziou, sklenené dvere v hliníkovom ráme, priečky rámové a bezrámové, mobilné priečky. Súčasne tiež ponúkame inštaláciu luxferov do hliníkových rámov pomocou silikónu. V rámci našej stavebnej činnosti sa špecializujeme na úpravu ...

Výroba, veľkoobchodný predaj: -celoobvodové kovanie ROTO + príslušenstvo

KNK CZ - Váš spoľahlivý dodávateľ nábytkového kovania. V našej ponuke nájdete úchytky, knopky, kolieska, klzáky, pánty, závesy, posteľové kovania, pojazdy, plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nôžky, vešiaky, rustikálne kovania a mnoho ďalšieho kovania potrebného na výrobu a rekonštrukciu nábytku.

Veľkoobchodný i maloobchodný predaj: -truhlářské materiály -laminátové dosky -dřevotřísky, latovky -překližky, sololak -nábytkové a stavebné kovania -obklady.

Veľkoobchod, maloobchod: - materiály pre stolárov - lamino dosky, dtd dosky surové - OSB dosky, palubovky, preglejky - MDF dosky, sololit, sololak - pracovné dosky, drezy, úchytky - nábytkové hrany, plastové profily - nábytkové a stavebné kovanie - lepidlá, spojovací materiál - brusivo.

R.T. kovanie a. s. sa zameriava na systémy stavebného kovania nemeckej spoločnosti Roto Frank a ponúka aj doplnky pre výrobu a montáž okien a dverí.

Vyrába: - kľučky - dverné a okenné kovania pod značkou M&T. Výrobný program obsahuje: - bezpečnostné kľučky - kompletný sortiment kľučiek pre okná a dvere - kľučky s povrchom titán pre vonkajšie aj vnútorné dvere - kovanie so zárukou 3 - 15 rokov.

Predaj, internetový obchod, eshop kliky-metal.cz: - kvalitné celokovové kľučky - interiérové aj vchodové - dverné gule - bránkové kovanie - prídavné okrúhle či hranaté rozety - cylindrické vložky - lodné okná - kovanie na sklenené dvere.

Veľkoobchod kovania pre celosklenené konštrukcie Predaj kovania pre sprchové kúty, zásteny, sklenené steny, mobilné priečky, dverové kovania, posuvné systémy, sklenené zábradlia, striešky a pod.

Veľkoobchodný, maloobchodný predaj Potreby pre stolárov, remeselníkov, kutilov Otváracia doba: po-pia 7: 00-17: 00, So 8: 00-12: 00 - stavebné a nábytkové kovanie - spojovací materiál, upevňovací materiál - závesy nábytkové, okenné, dverové - kľučky dverové, bezpečnostná - zámky nábytkové, okenné, ...

Rezanie a hranovanie drevotriesky presne na mieru - laminované drevotrieskové dosky: - kompletné posuvné dvere pre vstavané skrine, vodiace koľajnice, štetiny a ďalšie vybavenie pre vlastnoručnú výrobu vstavanej skrine.

KOVOMAT - železiarstva. Predaj spojovacieho materiálu: - skrutky, skrutky, klince, hmoždinky - vrtáky, tesnenie - dverové zámky a kovania - náradie - poštové schránky - náradie pre remeselníkov a záhradkárov - drezy - elektródy.

Spoločnosť ROVEL, spol. s r.o. sa na svojej pobočke v OC Zlaté Jablko v Zlíne špecializuje predovšetkým na výrobu kľúčov a autokľúč. Vyrobíme všetky typy bežných kľúčov - cylindrické kľúče, dózické a tvarové kľúče, schránkové kľúče, farebné kľúče, nábytkové kľúče, bránové kľúče ai. Sme vybavení technológiou na výrobu všetkých druhov ...

Spoločnosť ROVEL, spol. s r.o. so svojou maloprodejnou v Zlíne na Kvítkov ulici zaoberá predajom kvalitných zámkov, trezorov a bezpečnostných dverí. Na počkanie Vám tiež vyrobíme a nakopírujeme všetky bežné typy kľúčov. V oblasti zabezpečovacej techniky pre Vás máme najrôznejšie trezory, od nábytkových a skriňových trezorov, cez trezorové ...

Výroba a predaj tesárskeho kovania, drobného spojovacieho materiálu, kotevných a upevňovacích prvkov.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj: -nábytkové dvierka všetkého druhu -kovanie a všetko potrebné na výrobu nábytku