Sanitárne výrobky, ako sú umývadlá, bidety, WC misy, pisoáre, sprchové vaničky a vane sú nevyhnutné na každej toalete či v kúpeľni. Sanitárne výrobky sú vyrobené z odolnej keramiky, pripravené na odbornú montáž a pripojenie na vodoinštaláciu.

Predaj vaňových konceptov: - Ravak - Rosa - Avocado - Praktik - BeHappy - Classic - Jika - Olymp - Lyra - Mio - Riga - Alma - Praga vane: - Kolo - Gustavssberg Kompletné vybavenie pre zařízaní kúpeľne: - Geberit - Grohe - Hansgrohe - Kaldewei - Jika - Kolo - Ravak - Intedoor Predaj kotlov: - ...

Renovácie vaní. práca: -rekonstrukce plechové či liatinové vane akrylátovou vaňovú vložkou: -nová vaňa do starej bez búrania, zásahov do muriva a obkladov -vana znovu použiteľná do 24 hodín.

Predaj, servis - náradie - záhradná technika. E-shop - záhradná technika - záhradné náradie - záhradný nábytok - chovateľské potreby - sanita - kúpeľňové doplnky. Predajňa - adresa: Blanická 1553, 399 01 Milevsko - tel. 382 521 571 - e-mail: prodej@lebeda.cz.

predaj - obklady, dlažby - vybavenie kúpeľní - sanitárna keramika - sprchové kúty.

E-shop: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika - čerpadlá - obklady, dlažby - osvetlenie ..... atď.

Kúpeľňové štúdio, predaj - obklady, dlažby - sanitárna keramika - vybavenie kúpeľní.

Stavba, montáž: - bazény (betónové, fóliový) - whirlpooly - parné kúpele - sauny.

Studio bytových jadier Vernek.cz - kúpeľňové štúdio - vybavenie kúpeľní - sanitárna keramika - obklady, dlažby. Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vodoinstalační materiál -vybavení kúpeľní: -sprchovací kúty a boxy -vodovodní batérie -dřezy -sanitární keramika -koupelnový nábytok -vany, hydromasážne vane -obklady, dlažby -Plastové rozvody vody -odpady z PVC -izoláciu -bojlery -průtokové ohrievača. Realizácia, ...

Interiéry, exteriéry a kúpeľňové vybavenie. dodávky: - dlažba - obklady. Odborná inštalácia vybraného materiálu vrátane zaistenia logistiky. Špecializácia na dovoz španielskej a talianskej keramiky prestížnych výrobcov obkladov a dlažieb, s odkazom na neopozeraný a moderný dizajn a špičkovú kvalitu.

Kúpeľňové štúdio. Návrhy kúpeľní. Predaj: - obklady, dlažby - sanitárna keramika, vane - kúpeľňové a sprchové batérie

Predajňa, vzorkovňa, stavebniny, kúpeľňové štúdio.

Maloobchod, e-shop: -sprchové vaničky -sprchové zásteny -obklady -dlažby -vodovodné batérie -sprchy a príslušenstvo -sifóny a príslušenstvo -kúpeľňové doplnky -vany.

ELEKTROMONTÁŽNA PRÁCA - Opravujeme a vykonávame údržbu elektrickej inštalácie - Elektromontážne práce v rodinných domčekoch, v panelákových domoch av priemyselných objektoch - Práce vykonáva kvalifikovaný elektrikár, ktorý vlastní platné osvedčenie

Veľkoobchod, maloobchod: - inštalatérsky a kúrenársky materiál - sanitárna keramika

Firma Eurowellness výhradný predajca víriviek značky Villeroy & Boch. Ponúka komplexné služby v oblasti výroby a predaja wellness, víriviek, sáun. Zabezpečí návrh, realizáciu, montáž a 3D vizualizáciu. Poskytne tiež záruky na všetky produkty wellness a víriviek.

E-shop: - nepremokavé oblečenie - protišmykové návleky na topánky - masážne sprchy

Predaj: - obklady, dlažby - mozaiky - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok - vodovodné batérie

V našej ponuke nájdete kameň z celého sveta, doplnkový sortiment na jeho lepenie a údržbu, komplexné realizačné služby a poradenstvo: - vonkajšie aj vnútorné dlažby formátované aj neformátované - obkladové pásky v moduloch aj jednotlivé - mozaiky - prírodné okrasné kamene – solitéry - až 50 druhov kačírkov - kameň na murovanie a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sanitárne zariadenia (akrylátové vane) - vane, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážne, perličkové systémy - filtre na vodu - dávkovače tekutých mydiel - kúpeľňový nábytok a doplnky.

CWS boco je vedúca značka s medzinárodnou povesťou v textilných službách, hygiene kúpeľní a toaliet. Výroba, predaj a servis dávkovačov tekutého mydla a uterákov, zásobníkov toaletného papiera, hygienických košov a osviežovačov vzduchu. Máme výrobné a servisné strediská v 17 rôznych krajinách. Samozrejme, že máme aj silnú sieť produkcie, ...

Veľkoobchod: - stavebniny pre hrubú stavbu - stavebná izolácia - fasádne, zatepľovacie a omietkové systémy. Predaj: - dlažba - obklady - sanitárna technika - stavebný materiál. Kamiónová doprava materiálu s hydraulickou rukou.

Predaj: - obklady - dlažby - sprchové kúty - batéria