-dodávka a montáž geomreží -spevňovanie svahov a podložia Predaj, dodávka a montáž: -plastové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -hliníkové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -zimné záhrady -verandy -zasklievanie balkónov -markízy -rolety -parapety -žalúzie -siete proti hmyzu

Dodávka, montáž plastových okien a príslušenstva.

Predaj, servis: -tepelné čerpadlá -solárne systémy -zásobníkové ohrievače -akumulačné nádrže -vetranie s rekuperáciou tepla -termostaty, ventily -rúrky na oddymenie plynových kotlov -teplomery, manometre -regulátory ťahu pre kotly, horáky.

Predaj: - strešné krytiny - izolačný materiál

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Buchara, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Po celú dobu svojej existencie sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom ručne viazaných kobercov.

Ponuka stavebnej činnosti a zemných výkopových prác. Predaj stavebného, silnoprúdového a slaboprúdového elektroinstačného materiálu a ručného náradia.

Predaj: - farby - laky - maliarske náradie Práca: - maliarske - lakovnícke Požičovňa: - striekacie zariadenie - brúska na stierky - priemyselné vysávače - lešenie

Veľkoobchodný predaj farieb, lakov, aplikačnej techniky a chemických výrobkov, výroba náterových hmôt a tlačových farieb; poradenská činnosť v oblasti výroby a použitia náterových hmôt Farby a laky. Vnútroštátny veľkoobchod s farbami, lakovníckymi a maliarskymi potrebami, tapetami, linoleom a inými podlahovými krytinami Výroba náterových hmôt, ...

Stavebné a projekčné činnosti v odbore „pozemné stavby“. - dodávky a montáže plastových, drevených (EURO) a hliníkových okien - revitalizácia a rekonštrukcia panelových, bytových aj rodinných domov - hliníkové a oceľové konštrukcie.

Predaj a servis: - frekvenčné meniče značky TAIAN, TECO, INVT - skalárne vektorové s integrovaným PLC od 02 kW do 375 kW. Zaisťujeme záručný a pozáručný servis na všetky dodávané výrobky. Zástupca spoločnosti TECO Electric & Machinery Co., Ltd.

Výroba plastové okná a dvere: - z profilov Deceuninck Zendow a Inoutic Prestige. Sortiment: - Okná a dvere z profilu Deceuninck Zendow s rovným krídlom - Okná a dvere z profilu Deceuninck Zendow s predsadeným - Okná a dvere z profilu Inoutic Prestige s rovným krídlom - Okná a dvere z profilu Inoutic Prestige s predsadeným krídlom ...

Kúpeľňové štúdio, dodávka dlažieb a obkladov, kompletné vybavenie kúpeľní, sanita, batéria, kúpeľňové vybavenie, kúpeľňový nábytok - design-zastúpenie firiem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMÓNIA ARTE CASA, a ďalšie).

Predaj: - regulátory teploty - vykurovacie telesá - rýchlospojky - spätné uzávery - termočlánky

Firma Betax Czech s.r.o., dovozca produktov pre profesionálov - ochranné rúrky a fólie na podlahové vykurovanie.

Online predaj v oblasti kúpeľní. Kúpeľňové batérie, drezové batérie, kuchynské batérie, sprchy, retro kúpeľne, rustikálne batérie, retro nábytok do kúpeľne, vodovodné batérie

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Činnosť: - Vývoz strojárskych výrobkov - predaj spojovací materiál - preprava menších zásielok

Výroba, poradenstvo, predaj, dovoz, školenia. Výrobca ľahkých strešných krytín, odkvapového systému LINDAB RAINLINE, rovinných a trapézových plechov, systémov na zastrešenie plochých striech, systémov na opláštenie budov. Tenkostenný oceľový plech. -plechová strešná krytina -z obojstranne pozinkovaného plechu s organickým povlakom - ...

Reheat s.r.o. – moderné technológie v elektrickom podlahovom vykurovaní, rekuperačnom vetraní a centrálnom vysávaní. Pomôžeme Vám s inštaláciou v byte, dome či iných priestoroch, vnútorných aj vonkajších, vrátane systému s centrálnym ovládaním. Priestory sa tak stávajú pohodlnejšie a energeticky úspornejšie s menším pohybom vzduchu a ľahšou ...

Výroba: - dverí - pokosov, úkosov a oblúkov - bočných svetlíkov a nadsvetlíkov Predaj: - dvere (biele, vchodové, dyhované, bezpečnostné) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubne, okná - kovanie, podlahy, vitráže.

Ponúkame striedavé a jednosmerné regulované pohony, frekvenčné meniče, softštartéry, motory, elektroprevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy všetko od firmy Siemens. Vykonávame certifikovaný servis a opravy meničov Siemens a montáže zariadenia.

- Kyslíko-palivové horáky s povrchovým zmiešavaním - Príslušenstvo - Leštenie plameňom

Našim hlavným zámerom je poskytovanie profesionálnych služieb a kompletných dodávok kanalizačných a odvodňovacích systémov pre zákazníkov, stavebniny aj stavebné a montážne firmy.

Služby: - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce