Spoločnosť KLIMATIKA jknp s.r.o. sa zameriava na predizolované potrubie a klimatizáciu značiek Airwell a Panasonic.

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Velkoobchod a maloobchod

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Drevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a sústružené polotovary. Predaj dreva: -guľatina -bukové rezivo. Sušiareň, sušenie dreva. Lisovanie: -ekologické drevené brikety.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavebný materiál . malty, omietky - izolácia - komíny - betónové výrobky.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Výroba: - exteriér a interiér - nespevnené plochy - povrchová úprava TOPSTONE - alternatíva pre všetky betónové povrchy - staré aj nové - použitie na schodisko, balkóny, výjazdy, vstupy, dvory, chodníky, podlahy altánkov, podlahy pergol - celistvý povrch bez škár - okolie bazénov. - stavebná chémia, stierky, nátery, interiérové podlahy

Dodávka, montáž a servis, predaj: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - elektroinštalačný materiál - elektroinštalácia verejného osvetlenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - elektroinštalácia verejného osvetlenia.

PODLAHY a INTERIERY. Predaj, montáž: - plávajúce podlahy - laminátové podlahy - korkové a drevené podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilón - koberce - čistiace zóny - interiérové dvere.

ALBO je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme výrobcom drevených eurookien a vchodových dverí tej najvyššej kvality. Naša drevovýroba sa zameriava nielen na drevené a drevohliníkové okná a dvere, ale taktiež sa špecializujeme na zimné záhrady alebo sekčné garážové brány, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitou a ...

Predaj, servis: - parné generátory - parné kotly - teplovodné a horúcovodné priemyselné kotly - úpravne vody - dávkovacie čerpadlá Dodávka: - chemikálie na odvápnenie a úpravu vody na prevádzku tepelných výmenníkov a kotlov.

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Radek Neduchal je konateľom spoločnosti Š+N MIRADE, ktorej hlavnou činnosťou je výroba pántových a posuvných dverí (posuviek), ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom nášho e-shopu. Dvere dodávame nielen po celom území Českej republiky, ale aj na Slovensko. Okrem iného sa zaoberáme zákazkovou výrobou nábytku, ako sú kuchynské linky či vstavané ...

Strechy Olomouc. Pokrývačské, klampiarske, tesárske a izolatérske práce. Realizácia všetkých typov striech, strechy šikmé, strechy ploché. Vykonávame montáž striech, krovov viazaných a priehradových väzníkov, OSB dosky, dosky, montáž tepelných izolácií a strešných okien. Návrhy strešných skladieb a odborné poradenstvo. Predaj a montáž strešnej ...