Predaj, servis, výroba: - rozvádzače pre prístupové siete - elektronické komunikačné systémy Veľkoobchod: - kancelárska technika - telekomunikačná technika - kancelárske potreby Obchodné zastúpenie: - Praha, K Červenému dvoru 25, Tel./fax: 272706192 - Brno-Modrice, Masarykova 118, Tel: 532192550, Fax: 532192509 - Prostejov, Žižkovo ...

Píla. Výroba, predaj: -bukové a dubové škárovky -lepenie nábytkárske polotovary -postele z masívu -schodnice a podschodnice -stavebné, palivové rezivo -lepenie drevo.

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Výroba, servis: - samoregulačná technológia vykurovacími káblami. Domové aj priemyselné vykurovanie, ohrevy, temperácia. Projekcia, dodávka, montáž, revízia.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevená Eurookná a dvere - garážové vráta - zimné záhrady - loggia - vonkajšie rolety a žalúzie - fasády - zateplenie fasád, pivníc, striech.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členom Slovenskej asociácie upratovania a čistenia, ktorá sa už od roku 1991 zameriava na kompletný upratovací servis, predaj sanitárnej techniky a doplňovanie médií. Poskytujeme služby nielen v Košiciach, ale aj po celej Českej republike. Pre svoje upratovacie služby používa upratovaciu techniku ...

Naša česká firma s názvom MOSAIC spol. s r.o. so sídlom v Bělotín neďaleko Hraníc a Přerova sa špecializuje na výrobu a predaj drevených podláh z masívu, zámockých a mozaikových parkiet a tiež podlahových dosiek. Podľa vášho výberu dodáme výrobky s povrchovou úpravou s olejom alebo matným lakom. Ako ďalšie našou špecializáciou je predaj palivového ...

A&S - strechy: - strechy na kľúč - tesárske práce - pokrývačstvo - pokládka všetkých typov krytín - klampiarske práce - všetko vrátane dodávky materiálu - medzikrokvová, nadkrokvová izolácia.

Realizácia na kľúč: - elektricky ovládané sklá a fólie - PDLC sklá a fólie - SPD skla - laminácia skiel - celosklenené konštrukcie - sklenené dvere, steny, sprchové kúty, ai.