Výroba, veľkoobchod, predaj: -stierkové hmoty (stierky) -stierkové omietky DEVOSKYT -systém pre renovácie a poruchy omietok DEVOSAN -stierkovanie.

Činnosť: - stavebná projekcia - údržba a regenerácia športových povrchov

Predaj, e-shop: - vinylové podlahy - laminátové podlahy - bambusové podlahy - dvere, zárubne - lišty - kľučky a kovania

Výroba, predaj: -tepelnoizolačné konzoly

Predaj: -priemyselné hadice univerzálne, pre vodu a vzduch, pre paru, pre potraviny, pre chemické látky, pre ropné látky, pre technické plyny, pre klimatizáciu, odsávacie, transportné, teflónové, silikónové Tygon, kompozitné, kovové, kompenzátory -spojka, spojky, ventily, objímka, objímky -gumové hydraulické hadice -hadicové ...

Výroba, dodávka, veľkoobchod elektrotechnického materiálu, káble, neodymové magnety, permanentné magnety, konektory.

Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny Montáž, opravy, revízie a skúšky zdvíhacích zariadení -Povrchové úpravy a zváranie kovov -Výroba strojov a zariadení na využitie mechanickej energie -Projektovanie elektrických zariadení -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom ...

Komplexná činnosť v odbore tepelnej techniky, rozvodov potrubia, ústredného kúrenia (ÚT**), meranie regulácie. Projekcie, dodávky, poradenstvo: -vypracovanie projektov stavieb vrátane dokumentácia pre stavebné a územné riadenie -rozvody a spotreba tepla -výmenníkové stanice -kotolne -teplofikačné štúdie. Predaj, oprava, ...

Dodávky a montáž technologických zariadení pre energetický, chemický, petrochemický priemysel - dodávky, výroba a montáž potrubia - výroba a montáž oceľových konštrukcií - výroba a montáž zdvíhacích zariadení - montáž, opravy a revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky prevádzkovaných kotlov a tlakových nádob.

Návrhy, projekcia, montáž pre solárnu techniku, expanznú techniku, kotolne, vykurovanie, ohrev vody, tepelné čerpadlá.

Ponúkame dlažbu, obklady a vybavenie kúpeľní. Vykonávame obkladačské a HSV práce.

Solárny ohrev. Tepelné čerpadlá. Vykurovanie.

Dodávka: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná - žalúzie, rolety

Predaj, pokládka, montáž: -športové povrchy REGUPOL -protihlukové izolácie -antivibračná izolácia -izolácia proti vode -izolácia tepelnej.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - demolácia - zemné a výkopové práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - upratovacie práce - maliarske práce. Predaj stavebného materiálu.

Stavebné práce. Stavby na kľúč, podkrovné vstavby, rekonštrukcia, riešenie vodoinštalácie, výmena okien.

Kompletná dodávka podláh: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahárske práce, podlahár, pokládka.

Výroba rozvádzačov nízkeho napätia. Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Tesárske, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovov, pergol, prístreškov, drevených podhľadov, vikierov i strešných okien. Rekonštrukcia striech, podkrovné vstavby a nadstavby.

Veľkoobchodný predaj stavebného reziva.

Predaj, služby: -farbenie, stabilizáciu a funkcionalizáciu Vašich plastov -farbenie umelých trávnikov -farbenie prepravných nádob na elektroniku -farba, farby -biele masterbatche, čierne masterbatche -polymérne nosiče sú prispôsobené farbeným plastom -monokoncentráty, paleta typov pigmentov -farebné systémy, paleta štandardných ...

Miešanie autolakov. Predaj tmelov, príslušenstva a lakovníckych pomôcok.