Veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál

Oknomont Dodávka a montáž: - plastové a drevené okná a dvere - garážové brány, rolety a žalúzie - pozáručný servis okien a dverí.

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Supermarket OBI*: -všetko pre záhradkárov,kutilov a stavebníkov

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov.

Predaj: -potreby pre domácich majstrov -domáce potreby -záhradnícke potreby.by -vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis.

Služby: -čistenie kanalizácie -čistenie odpadov,WC**,umývadiel -čistenie kanalizácie elektromechanicky a tlakovými vozidlami -revízia televíznou kamerou -čistenie dažďových vpustí -čistenie tukových nádrží. Požičovňa: -prenájom a servis mobilných WC** a umyvární.

Predaj: -plexisklo číre, dymové, mliečne, farebné-organické sklo AKRYLÓN. Rezanie, ohýbanie, lepenie na zákazku. Prevádzkareň: -Borovnice 9, 37007 České Budejovice Truhláreň: -výroba nábytku -interiérové dvere.

Výroba, predaj: -polykarbonáty dutinkové, kompaktné a z nich prístrešky, medzisteny či zábradlia -výsuvné boxy, drôtený program, vstavané skrine s plexi výplňami -zimné záhrady -oceľové a hliníkové rámy.