Hliník sa na okná a dvere používa už od nepamäti. Veľká statická únosnosť, odolnosť proti poveternostným vplyvom, alebo nižšia hmotnosť nie sú jedinými výhodami. Zasklenie balkónov, pergoly či zimnej záhrady z hliníka je teda veľmi výhodnou investíciou.

Upratovacie práce Predaj a montáž - plastové okná - plastové a hliníkové dvere Zemné práce.

Výroba: -okná -dvere -steny Materiál: -plast -drevo -hliník Sídlo firmy: Brnenská 126/38 Žďár nad Sázavou, 591 39 Obchodné zastúpenie: Na Záhonoch 1383/67 140 00 Praha 4 Michle tel./fax: 241 481 989 e-mail: obchod.praha@mybox.cz

Výroba, predaj: -plastové okná, dvere -hliníkové okná, dvere Práca: -zateplenie budov -murárske

Spoločnosť Idealfenster, a.s. vyrába plastové a hliníkové okná, dvere, rolety, zimné záhrady, rolovacie garážové vráta, automatické dverné systémy a presklené fasády.

Výroba, predaj a montáž: - plastové, hliníkové okná a dvere.

VÝROBA: - plastové a hliníkové okná, dvere - rolety - zimné záhrady - rolovacie garážové vráta - automatické dverné systémy - presklené fasády

Dodávka na objednávku - žalúzie - siete proti hmyzu Dodávka - okná a dvere drevené, plastové a hliníkové - parapety na objednávku všetky služby spojené s výmenou okien.

Zaoberáme sa predajom výplní stavebných otvorov z dreva, PVC a ALU. Predaj: - plastové okná - vonkajšie a interiérové dvere - všetky typy hliníkových konštrukcií.