Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -vstavané skrine -drevené obložky -postele -stoly

Maloobchod, predaj: -palubky -hoblovaný polotovar: -list, hranoly, plotovky -OSB, preglejka -plovoucí podlahy -parapety vnútorné -PRAHA -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytok -vnútorné dvere -farba, laky -spárovky.

Stavebná činnosť. Stavby na kľúč. Rodinné domy na kľúč. Nízkoenergetické rodinné domy na kľúč. Podkrovie. Pôdne vstavby, nadstavby. Dodávka a montáž schodísk. Inžinierska činnosť. Projekcia, projektovanie, projektová dokumentácia: - stavebné - rodinné domy - priemyselné, poľnohospodárske stavby - obytné, priemyselné ...

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Tesárstvo, tesárske práce, tesár Růžička Drevovýroba. Píla pásová-porez dreva, guľatiny. Predaj-rezivo. Pôdna vstavba, strešná konštrukcia, krovy-systém Knauf. Montáž strešné okná, okno. Výroba drevené rodinné domčeky, drevený dom, domy.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu ISO 9001 Veľkoobchod, predaj a rozvoz spojovacích materiálov: - turbo skrutky (okenné skrutky TURBO-TEC) - stavebné skrutky RAPI-TEC - vrutmi RAPI-TEC 2010 - skrutky UNI-TEC - skrutky pre plastové okná (Vŕtacie vrutmi TEX, Vruty NADELSPITZ) - skrutky BSP - univerzálne skrutky - skrutky PAN HEAD - ...

Kameníctvo. Všetky kamenárske práce: - zhotovenie nových pomníkov - renovácia a prebrúsenie starých pomníkov - kosenie písma - žulové parapety a schody - kuchynské pracovné dosky - kamenné obklady a múriky. -Novosady 1501, Holešov-fakturačná adresa

E-shop zameraný na kúpeľne - sanitu, kúrenie - ohrev vody a inštalácie. Rekonštrukcia kúpeľní, kúrenie, bytových jadier, vrátane poradenstva, návrhov, realizácia na kľúč.

Zaoberá sa predajom a pokládkou podlahových krytín. Realizuje drevené, korkové, vinylové, PVC, kompozitné, plávajúce podlahy a linoleum. Zaistí renováciu podláh, frézovanie, brúsenie a čistenie podláh.