Dodávka na objednávku - žalúzie - siete proti hmyzu Dodávka - okná a dvere drevené, plastové a hliníkové - parapety na objednávku všetky služby spojené s výmenou okien.

Predaj - obklady - dlažby - dvere - zárubne.

Internetový obchod - batérie na priemyselné použitie.

Zasklievanie balkónov Predaj a montáž - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu Predaj a montáž - zhrňovacie plastové dvere Predaj a montáž - markízy

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -splyňovacie kotly na drevo -kombinované na uhlie a drevo. Inštalatérske a kúrenárske práce.

Klampiarske práce Strešné krytiny Montáž - strešné okná

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok (postele, police, skrine, ...) - vybavenie predajní. Výroba - plávajúce podlahy - drevené obklady Podlahárske práce Zákazková výroba - vybavenie materských škôlok.

Zaoberáme sa predajom výplní stavebných otvorov z dreva, PVC a ALU. Predaj: - plastové okná - vonkajšie a interiérové dvere - všetky typy hliníkových konštrukcií.

Vykonávame montáže minerálnych a kazetových podhľadov, strešných okien aj zhotovenie sadrových omietok. Sadrokartonárske práce.

Výroba a predaj - prvky pre prerušenie tepelných mostov pri železobetónových stavbách - kotviace spony TST - náhrady nosníkov

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.

Predaj, montáž: - plastové, sklolaminátové nádržky, nádrže - nádoby na vodu a septikov - septiky - žumpy.

Predaj: -Solárne systémy -Zásobníkové ohrievače -Peletkové kotly -Peletky -LED svietidlá.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonáva: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -sadrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práca: -tesárske, klampiarske, pokrývačské -inštalatérske, kúrenárske -elektroinštalačný -všetky stavebné. Predaj: -keramické obklady a dlažby -lišty, škárové hmoty, lepidlá, silikóny, umývadlá, vane.

Klampiarske práce. Pokrývačské práce. Tesárske práce. Montáže strešných okien. Sadrokartóny. Drevené obklady.

- Alfabetický zoznam všetkých produktov - Organické a anorganické polotovary - Farmaceutické substancie - Galvanochémia - Polyuretány - Veterinárna oblasť - Separátory a aditíva pre polyméry, plasty, živice - Chukyo Europe GmbH

Naša firma sa zaoberá zákazkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na mieru a to všetko podľa požiadavky zákazníka. Výroba nábytku na zákazku. Sortiment vyrábaného nábytku: -schody -stoly -stolička -izby: obývacia, detská -kuchyňa, spálňa -predsieňový nábytok -drevené schodiská -schodiskové zábradlia, madlá -vstavané skrine, ...