Stolárstvo, stolárstvo, výroba okien a dverí. Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ČSN EN ISO 9001:2008. Architektonický návrh, projekt, atypická zákazková výroba, montáž: -eurookná (profily 67, 78, 92 mm) aj drevohliníkové okná -zimné záhrady - široká ponuka zasklenie, kombinovaný systém -drevohliníkové prevedenie -trojsklo ...

Predaj, montáž kamenné a keramické obklady, dlažby.

Výroba, predaj - požiarne uzávery - protipožiarne upchávky

Dodávka, servis a poradenstvo obložkových zárubní + dverí: -foliované, dyhované, lakované, masívne -otočné aj posuvné -kovanie COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -smrekové rezivo -dosky -fošne -hranoly -strešné laty -rezivo predávame aj vysušené. Nákup: -smreková a buková guľatina.

Predaj, maloobchod: - farby - laky - lepidlá. Miešanie farieb.

Renovácia parkiet, montáž drevených podláh, montáž a predaj PVC, kobercov.vynil, plávajúce podlahy, korok, podkladový konštrukcia atď.

Predaj: obchod s výrobkami a polotovarmi pilárskeho a drevárenského priemyslu (dosky, fošne, hranoly a prírezy z masívu, lepené hranoly a škárovky) atď. Dodávka a montáž: Kompletná výroba väzieb krovov, drevených konštrukcií a ich ďalšie opracovanie riadené počítačom na plne automatizovanej linke značky HUNDEGER vrátane montáže a ...

Okná plastové, drevené - predaj - montáž - servis

Výroba, predaj: - stolárske rezivo - stavebné rezivo.

Maloobchod a veľkoobchod - brusiva - zvárací materiál - spojovací materiál

Montáže, opravy plynových zariadení. Opravy a rekonštrukcia potrubia Výmeny a servis armatúr a pohonov Dodávky a servis armatúr CAMERON, GROVE, ADLER.

Predaj: -kancelárske a školské potreby -tapety -drogéria, kozmetika -farby, laky -domáce, kuchynské a záhradkárske potreby -umelé kvety -čapované prípravky -papier.

Projekcia a výstavba elektrotechnických zariadení: SILNOPRÚD/SLABOPRÚD -Montáže, opravy, rekonštrukcia elektroinštalácií v občianskej a priemyselnej výstavbe -Inteligentná elektroinštalácia KNX/EIB -Elektrické vykurovacie systémy -Meranie a regulácia -Výroba rozvádzačov do 1000V -Osvetlenie interiérov/exteriérov, verejné ...

Činnosť: - rodinné domy - sadrové omietky - anhydritové podlahy - sadrokartóny.

Predaj, dodávka: -všetok spojovací materiál -matice nízke, klasické, korunkové, zátky, kolíky, tanierové pružiny -špecializácia nad M16 až do M12 -skrutky pre energetika (svorníkové skrutky a matice) -výroba netypýzovaných skrutiek, matíc a podložiek na zákazku -kotevné skrutky a napínače.

Predaj elektroinštalačného materiálu.

Strechy, realizácia stavieb - stolárstvo - tesárstvo - klampiarstvo - pokrývačstvo - montáže strešných okien - rekonštrukcia strešných plášťov

Predaj: -špičkové nátery Herbol na všetky typy dreva-vonkajšie aj vnútorné -trvalá pružnosť -mimoriadna hrúbka náteru -krátka doba schnutia -ďalšie náterové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -farby, laky -maliarske pomôcky -lepidlá -tmely.

Predaj, maloobchod: -elektroinštalačný tovar a materiál, usporné žiarovky, ľad žiarovky, káble, ističe, vypínače, svietidlá, tlakové spínače, motorové spúšťače, stýkače, rozvodnice, elektromery, batérie, akumulátory

Výroba, vývoj, veľkoobchod, predaj: -kúpeľňové a sanitárne vybavenie -výroba magnetov pod obklady -e-shop.

Búracie práce a demolácie stavieb. - rozdrvenie a odvoz stavebnej sutiny a odpadu Výroba a dovoz betónových zmesí.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - zatepľovacie systémy IZOPUR nástrek strešných konštrukcií -certifikované zatepľovací systém IZODEK, montáž na pero a drážku - izolačné práce.