Spoločnosť Dřevomont - Pořízka Vít vyrába nábytok na mieru. Prídeme, zameriame, zadarmo naceníme a vyrobíme vám kuchynskej linky, vstavané skrine, detský nábytok, postele či posuvné dvere na mieru. Hotový nábytok vám dovezieme a namontujeme. Ponúkame vám tiež možnosť, že podľa daných rozmerov vyrobíme len prírezy vrátane olepenia hrán. Ak ste ...

Výroba: -sektorový nábytok: -kuchyně, predsiene -kompletné dodávky interiérov-kancelárie, hotely, rodinné domy -detské a študentské izby -ložnice -vestavné, vstavané skrine -kompletné rekonštrukcie bytov -pálenice. maloobchod: -stavebniny -stavebné materiál -montáž LPG, CNG pohony do automobilov. služby: -myčka automobilov.

Protikorózna ochrana oceľového potrubia. Protikorózne izolácia: -polyuretany -páskové izolácie -smršťovací materiály. Výhradné zastúpenie canus, CHASE, STOPAQ, EUROSPACER, NRI, DENSO, reper, V-COMPOSITES. Diagnostika potrubí. Detekcia potrubia: -vybavení, náradie, nástroje -služby. Servisné práce aj v extrémnych podmienkach a ťažko ...

Stolárske práce, Výroba nábytku Drevené podlahy

Dodávateľ materiálov pre výrobu nábytku v Českej republike, pôsobiaci tiež nie slovenský, v Poľsku a Maďarsku. Predávame nábytkové kovanie, hrany, lišty, plošné materiály, lepidlá. Možnosť zakúpiť aj online.

realizácia: - ploty - betónové, drôtené ploty, latkové, panelové - brány a bránky. služby: - vŕtanie dier pre stĺpiky a vzpery - betónovanie stĺpikov a vzpier - napínanie pletiva - osadenie podhrabových dosiek - osadenie braný a gólov.

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.

Poradenstvo, projekcia, dodávka, servis: - tepelné čerpadlá značiek STIEBEL ELTRON, AEG a SIEMENS. Poradenstvo, projekcia, dodávka, montáž, servis: - podlahové vykurovanie a plošné chladiace systémy, vetracie systémy a solárne jednotky.

Stolárstvo, výroba: - nábytok do kancelárie i domácnosti - pergoly, altány. Pokládka drevených, parketových a plávajúcich podláh. Opravy existujúcich drevených okien, vrátane výmeny okenných krídel.

Rekonštrukcia RD, bytov. Murárstvo. murárske práce Sadrokartonárske práce. Dlažby, kúpeľne.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba: -frézované stĺpiky sa špicou a fazetou v priemeroch od 5cm do 8cm, v dĺžkach 250cm a 300cm -palisády do priemeru 12cm v ľubovoľnej dĺžke. -Celkové sortiment je možné dodať aj polený - priečky, plotovky atď. Pod dohovore sú možné aj iné neštandardné rozmery.

Maloobchod, predaj: -farba, laky -nátěrové hmoty -lepidla, riedidlá, tmely Siga -tónovací štúdio -het - pelachrom -teknos.

Veľkoobchod, maloobchod, realizácia. Predaj, dodávka: podlahy. Ebenel, podlahové štúdio Jany Vechetové, Vám ponúka svoje služby v oblasti predaja a pokládky laminátových a drevených podláh, PVC podlahovín a kobercov.

Výroba, návrhy, realizácia, montáž interiérov a nábytku, stolárstvo, stolárstvo: - dvere interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiská - nábytok na mieru (skrine, detský nábytok) - kuchyne - exteriéry z umelého dreva (terasy, zábradlia, pergoly) - lamino, dyha, masív.

Na oplotenie záhrad a pozemkov sa zameriava spoločnosť Ploty Design s.r.o. z okresu Šumperk. Realizuje profesionálny výstavbu plotov (klasické drôtené, 2D, 3D, drevené, betónové, dizajnové) vrátane zatienenia, záhrady na kľúč, gabiony a terénne úpravy.

Zákazkové stolárstvo: - dvere a zárubne - skrine - postele - kuchyne - detské izby

Oprava, servis: - práčky, automatické iba značky Romo, ZEROWATT, Eurotech, Candy, Iberna, Hover aj záručné opravy -bojlery, ohrievače vody.

Spoločnosť EPP Plasty a.s. sídliaca v Brne sa zaoberá výrobou a dodávkou polotovarov technických plastov, obrobených finálnych výrobkov a odlievaných dielov podľa požiadaviek. Súčasťou nášho sortimentu sú napríklad tyče, dosky, rúrky, fólie, disky, hranoly, medzikružia, špeciálne odlievané polotovary podľa zákaziek a služby s týmito materiálmi ...

Veľkoobchod, maloobchod. Konzultácie (zameranie), predaj, montáž (kladenie) -podlahy: -laminátové plávajúce -Drevené plávajúce -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dvere z dreva a PVC -vinylové podlahy.

Veľkoobchod, maloobchod - veľkoplošné, stolárske materiály. Materiál a kovania pre výrobu nábytku: -nábytkové kovania Häfele, BLUM -laminované dosky LTD dyhované, DDL Lukave, Kronospan, Pfleiderer, Egger -ABS hrany, drevotriesky surové, pracovné dosky, MDFdesky -sololaky, sololity, akulity, preglejky -kuchyňské pracovnej dosky MAX, ...

SINEKO Engineering s.r.o. sídliaca v okrese Nový Jičín poskytuje už od roku 1994 svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti riešení odpadových vôd pre domácnosti, investičnú výstavbu a ľahký priemysel. Ponuka produktov a navrhneme, vyrobíme a inštalujeme priamo pre vás, podľa vašich požiadaviek. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti ...