Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

Stavebná činnosť: -stavby bytové, občianske -priemyselné, poľnohospodárske, inžinierske -stavby vodohospodárske, ekologické, dopravná -stavby na kľúč -domy, budovy, objekty -oprava, údržba, stavebné úpravy -modernizácia, adaptácia, rekonštrukcia -zemné práce -hrubé terénne úpravy -čisté terénne úpravy vrátane výsadby ...

Výstavba a rekonštrukcia inžinierskych sietí: -plynu, plynového potrubia, prípojky plynu, plošná plynofikácia obcí -dodávka a montáž regulačných staníc -budovanie priemyselných plynovodov Zemné práce: -pokládka plynového potrubia.

Výkopové a zemné práce. Výkop základov rodinných domčekov a menších a stredných stavieb. Výkop a inštalácia inžinierskych sietí - voda, kúrenie, plyn. Úprava terénu po stavbe. Vykopanie bazéna alebo čističky.

Služby: -zemné a výkopové práce -elektro -telekomunikácie -veľkoobchod a malobochod -doprava.

Činnosť: - zemné, výkopové práce - úprava terénu - demolácia - dovoz zeminy, piesku.

Práca: -demolácia -zemné práce -recyklácia -výškové práce -mobilné žeriavy Stavba, výstavba: -prevádzkové objekty -technologické celky -komunikácia -inžinierske siete Služby: -vnútroštátna a medzinárodná nákladná autodoprava

Prevoz materiálov - do 5t - vozidlo kontajnerová Avie s užitočnou hmotnosťou do 5t Búracie práce Zemné a výkopové práce pásovým minibagrom Volvo s dosahom 3, 8m

Stavebná činnosť, stavebníctvo, stavebné práce: -vykonávanie stavieb, stavby, stavba -bytová a občianska výstavba -projekty, projektovanie stavieb a realizácia -stavby na kľúč -rekonštrukcia, modernizácia -zemné práce.