Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

STAVEBNÁ FIRMA, STAVBY, MONTÁŽ, REKONŠTRUKCIA: - lanové technológie - občianska a bytová výstavba rekonštrukcia rodinné alebo bytové domy, penzióny, hotely, chalupy atď. - komplexné dodávky stavieb vrátane prác elektroinštalácií a vodoinštalácií, kúrenárskych prác a súvisiacich geodetických prác - priemyselné stavby - ...

Kováčstvo, zámočníctvo, pieskovanie, šopovanie

Výroba brán a predaj garážových brán. Dodávky: - brány - vráta - plotové zostavy - pergoly - markízy - predokenné rolety - žalúzie.

Kovovýroba: - zámočnícke práce - zváračské práce.

Žeriavnícke práce a preprava bremien. Nakládka, odvoz a likvidácia odpadov. Zemné a demolačné práce. Zámočnícke a inštalatérske práce.

Výstavba oceľových hál, konštrukcií, vrátane strešných a stenových plášťov - zámočnícke práce - montáže svetlíkov, markíz, prístreškov a pergol - opláštenie železobetónových budov.

Remeslo, výroba: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo - mreže, brány, ploty - nábytok - lustre - svietniky - vývesné štíty

Práca, remeslá, výroba: - zámočníctvo - ploty - bárne - mreže - oceľové konštrukcie, plechové haly - umelecké kováčstvo Oprava, servis: - náradie - stavebné stroje Požičovňa: - náradie

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba oceľových konštrukcií - zámočnícke práce

Zaisťujeme zámočnícke služby. Zastupujeme výrobcov kľúčov Mul-T-Lock a bezpečnostných HT dverí. Inštalujeme bezpečnostné zámky, kovania a systémy generálneho kľúča. Špecializujeme sa na dodávku a servis bezpečnostných dverí a vykonávame núdzové otváranie dverí bytov, áut v Zlíne a okolí.

Zámočníctvo. Práca: - zámočnícke.

Služby: -kovovýroba -drobné zámočnícke práce.

Projekcia, výroba, rekonštrukcia, zámočníctvo: - plavidiel a lodí.

Práca: - zámočnícke - zváračské - obrábačské.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Lisované výrobky zo železných a farebných kovov (hliník, mosadz, meď). Výroba lisovaných výrobkov z kovu: -plech, drôt, tyčovina, profily. Úpravy: -lisovanie -ohýbanie -dierovanie Zaisťujeme: -zinkovanie -čiernenie -chrómovanie

Služby - požičovňa autoboxov a nosičov - požičovňa náradia. Zámočnícke práce - zváranie - výroba konštrukcií.

Služby, práce: - zámočníctvo - kováčstvo

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Zámočníctvo, výroba: - ploty - schody - vráta - zábradlie - mreže