Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Zámočníctvo, zámočnícke práce: - príslušenstvo k malej mechanizácie - vráta, brány, zábradlia - ľahkej oceľovej konštrukcie.

Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. práca: -zámečnické -jeřábnické.

Zámočníctvo Mareš sa sústredí na mechanické zabezpečenie bytov, montujeme bezpečnosťou cylindrické vložky, prídavné zámky, bezpečnostné závory aj protipožiarne dvere. Ďalšou našou službou je nonstop núdzové otváranie bytov a automobilov. Sídlime v Strakoniciach. Zámočníctvo, zámočnícke práce, montáž: - bezpečnostné cylindrické vložky - ...

práca: - zámočnícke - kovovýroba.

činnosť - opravy a servis strojov a strojných zariadení - zámočnícka výroba - výroba kovaných, pojazdových a krídlových brán, konštrukcií.

Zákazková a malosériová výroba. Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Mestský stavebný podnik Vysoké Mýto. vykonávame: Stavby na kľúč - rodinné domy - obytné stavby (chaty, chalupy, bytovky) Opravy a údržba stavieb. Ďalšie naše práce: - klampiarske - zámočnícke - stolárske - pokrývačské - tesárske - kováčske - nákladná doprava Litomyšl, Holice, Chrudim, Ústí nad Orlicí, Choceň

stavby: -rekonstrukce objektov na kľúč -plynofikace kotolní -rekonstrukce rozvodov elektro, vrátane dodávky rozvádzačov. -stavebné činnosť. remeslo: -vodoinstalatér -klempíř -zámečník -zedník -tesař -topenář -elektromontér.

Výroba - oceľové dvere - dverové systémy - vjazdové brány a vráta. Zámočníctvo Matějíček - ELMAT - ďalšia prevádzka: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Výroba a montáž dielov pre potreby chovateľov. Predaj dokrmovaček na siláž, krmelcov, státie pre kone, fixácie zvierat a veľa ďalších chovateľských technológií. Ostatné zákazková kovovýroba, brány, bránky, mreže, ploty aopd.

Výroba, dodávka, montáž: -potrubí -tlaková plynové zariadenia práca: -zámečnické -soustružnické

Elektro, zámočníctvo, doprava, prípravné práce pre stavby: -montáž, opravy a komplexné dodávky informačných, telekomunikačných sietí a rozvodov. -opravy a montáže oznamovacieho, zabezpečovacieho a elektro zariadenie na ČD. -zemní práce, Kabeláž, vjazdové systémy, zámočnícke práce. .

Práca, remeslo: - umelecký kováč - zámočník

Zámočnícke práce, výroba, montáž - vstupné brány - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonov.

Práca, remeslo: - zámočníctvo - kovovýroba - zváranie

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

zámočníctvo: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, zváranie, kovoobrábanie, strihanie, ohýbanie, sústruženie, vŕtanie, sústruženie a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodísk, atypických, systémových -potravinové do interiéru a exteriéru.

činnosť: - kovoobrábanie - kovovýroba - strojné zámočníctvo

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.

Zámočníctvo, zváranie TIG, MAG a Elektróda, Montáže konštrukcií a potrubárske práce