Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Renovácia dverí a nábytku: -všetky dvere, dverí -vonkajšie, vnútorné -domovné dvere -zárubne, zárubne -schodísk, schodisko -systém schod na schod pre všetky schodiská -renovácia kuchyňa, kuchyňa -systém zameniteľných čelných dvierok pre všetky kuchyne -renovácia kúpeľňový nábytok -skriňový nábytok. Nové dvere - dodávka a ...

Stolárske práce, stolárstvo, stolár, stolárske práce. Výroba dverí, posteľou dvere, schodisko, skriňa, schodísk, skríň, stolov, stôl, stoly, postele kuchynskej linky, kuchyne, kuchýň, zárubní, zárubne, a bytový nábytok.

Vypracovanie radónového posudku, radónový index pozemku, stanovenie radónového indexu pozemku Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany -radon v pôde, v podloží -stanovení radónu v pôde -stavebné pozemky -radioaktivita hornín v pôde -izoláciu -hydroizolace -radonové izolácie -izoláciu proti pôdnej vlhkosti, ...

Môžeme pre Vás vyrobiť takmer všetky výrobky z masívnych, dyhovaných a laminátových materiálov. Zameriavame sa na kvalitnú ručne robenú prácu. Produkty: -schody -kastlové okná -dvere a vráta -kuchyňa -kancelársky nábytok -zimné záhrady -pergoly -podlahy -stropy -sústružené prvky.

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

V stolárskej dielni vyrábame nábytok všetkého druhu. Na mieru zhotovia kuchynské linky, vstavané skrine, dvere, schody, pergoly, atypický nábytok, kancelárie na mieru.

Stolárstvo, stolárske práce. Stolárstvo, nábytok na zákazku, montáž, výroba, zameranie zadarmo. Výroba nábytku na mieru so zameraním, výrobou, odvozom aj montážou. Kuchyne, postele, komody, vstavané skrine. Materiál: laminát. Poradenstvo, osobná návšteva u vás doma.