Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

A & M Rello štúdio kúpeľní. Kompletná rekonštrukcia kúpeľní, bytov a domov Dodanie všetkého vybavenia kúpeľní a sanity, podlahy, dvere interiérové, dvere bezpečnostné vchododvé práca: - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - plynárenskom vr. revízia - kúrenárske - elektroinstalařské vr. revízia

Stavebná spoločnosť KONYTECH s.r.o. pôsobí vo svojom obore už od roku 2007 a nadviazala vo svojej činnosti na dlhoročnú tradíciu firmy BAST Šternberk spol. s r.o. Naši kvalifikovaní pracovníci a remeselníci zaisťujú kompletné stavebné práce. Vykonávame hlavné stavebnú výrobu, realizujeme aj ostatné práce pridruženej stavebnej výroby, ako sú ...

služby: - montáže sadrokartónu - zameranie, rozpočet a kompletná dodávka materiálu od firmy KNAUF a ISOVER.

činnosť: - murár, murárstvo - rekonštrukcia - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby

činnosť - sadrokartonárske práce - pokládka plávajúcich podláh.

Stavebná činnosť - opravy a rekonštrukcie domov, bytov - rekonštrukcia kúpelní - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - repase okien a balkónov - obklady, dlažby - montáž, inštalácia kúrenia, vody - montáž radiátorov, kotlov - rozvody plynu - elektroinštalácia - montáž sadrokartónu. Program - zelená úsporám.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné areály a stavby - rekonštrukcia a revitalizácia panelových domov - zemné práce - sadrokartónové konštrukcie - zatepľovanie fasád - priemyselné podlahy.

Montáž: - suché stavby - zatepľovacie systémy.

Opravy: - spotrebiče - domové, bytové a priemyselné elektroinštalácie. Sadrokartóny: - montáž suchých stavieb - zateplenie budov. Tesárske práce Maliarske a natieračské práce

Podlahy, sadrokartóny, maľby, dodávka a montáž dverí a zárubní, rekonštrukcia interiérov.

Obkladačské práce: - obklady kúpeľní, WC - pokládka podláh. Murárske práce: - výstavba bytových jadier - stavba plotov - zhotovenie terás. Sadrokartonárske práce.

Činnosť: - sadrokartonárske práce - pokládka plávajúcich podláh.

Stavebné práce: - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - natieračské práce - rekonštrukcia domov, bytov, bytových jadier.

Služby: - vodoinštalatérske práce - podlahárske práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - drobné maliarske práce - montáž políc, skriniek, zrkadiel a ďalších doplnkov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia domov, bytov - zatepľovanie fasád - sadrokartóny.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Práca: - tesárske, pokrývačské, klampiarske - montáž sadrokartónov - montáž strešných okien - stavba pergol.

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Firma TOPMONT sa špecializuje na sadrokartónové systémy vrátane montáže. Ďalšou činnosťou našej firmy je zatepľovanie fasád domov, stropné podhľady, pokládka plávajúcich podláh a tiež elektromontáže. Našu odbornú prácu poskytujeme všetkým v Olomouci a okolí. Montáže: - sadrokartónové systémy, sadrokartón (suché stavby), priečky, stropy KNAUF, ...

Pôdne vstavby Čerti. Montáž: - suchých stavieb - plávajúcich podláh - podhľady (kazetové, minerálne). Prestavby interiérov.

Výroba, montáž: - betónové prvky - cestné a stropné panely - dosky, oporné steny - stratené debnenie Rezanie a jadrové vŕtanie železobetónu.

Práca: -murárske. -obkladačské. -sadrokartonárske. -betonárske. -výstavba krbov. -zemné práce. -búracie práce.