Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Montáže dverí, dvere, obložkové zárubne, okien, okná, okno, vrátane parapetov, parapety, palubkové obklady či drobné stavebné konštrukcie. Suchá výstavba, sadrokartóny, sadrokartónové konštrukcie, zateplenie, opláštenie budov, stolárske práce.

Stavebné práce,stavebníctvo,stavebná činnosť.Realizácia podkrovnej vstavby, vstavba. Montáže sadrokartónových systémov, systémy, sadrokartóny, minerálne podhľady, tepelné a zvukové izolácie.Zateplenie budovy, rodinné domy, dom, RD. Dodávky,distribúcia,predaj a montáže strešných okien,okná,okno.

Sadrokartonárske práce. Pôdne a podkrovné vstavby. Pôdne vstavby, svetelné rampy, oblúkové konštrukcie, predsadené steny atď. Zaoberáme sa aj inými drobnými stavebnými prácami ako je napríklad: -maľovanie -pokládka plávajúcich podláh -zatepľovanie fasád -drobné murárske práce a ďalšie.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jadrá (jadro) na kľúč (vybúranie umakartového jadra a výstavba nové z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyne (kuchyňa) a sociálne zariadenie v RD -obkladačské práce, obkladanie kúpeľne -vnútorné obklady, obloženie stien, mozaiky -vnútorné a vonkajšie dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...