Stavebná činnosť, stavebné práce: -rekonštrukcia a výstavba rodinných domov -zateplenie, zatepľovanie fasád -rekonštrukcia stavieb, budov, domov -priemyselné a občianske stavby -realizácia bazénov -výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov, zámkovej dlažby -oporné múry, spevnené plochy -montáž sadrokartónov -výstavba ...

Kominárstvo: - opravy stavby komínov - montáže komínových systémov - vložkovanie, revízia, kontroly a čistenie komínov - predaj krbov, krbových kachlí, kotlov - jadrové vŕtanie železobetónu betónu muriva - požičovňa prívesných vozíkov.

Spoločnosť Elgas Zlín vykonáva kompletné plynoinštalačné práce a kúrenárske práce. Montáž, pripojenie, opravy, servis: - plynové spotrebiče na zemný plyn a propánbután - ohrievače, karmy, sporáky - plynové kotly, kotolne - domové a bytové rozvody plynu. Rekonštrukcia plynových stúpačiek.

Stolárstvo, stolárstvo: - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - kancelársky, kúpelňový nábytok - vybavenie predajní.

Stolárstvo Jaroslav Očadlík je firma, ktorá sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku a stavebno stolárskych výrobkov. Firma funguje viac ako 15 rokov. Prevádzkareň sa nachádza v Rymiciach pri Holešove. Vyrábame všetko drevené príslušenstvo. Máme bohatú skúsenosť s výrobkami a radi vám poradíme Vaše otázky či zrealizujeme Vaše priania.

Stavebné práce, stavebná firma: -rekonštrukcia -zatepľovanie fasád, zateplenie -murovanie -sadrokartóny -podlahy -omietky, fasády -okná, dvere Služby: -inžinierska činnosť vo výstavbe Zelená úsporám. ČR

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Stavebná firma. Výstavba a rekonštrukcia: - rodinných domov - montovaných hál Rekonštrukcia bytových jadier. Realizácia, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolácia plochých striech - klampiarske práce.

Pokrývačstvo, tesárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Ponuka elektromontážnych prác či montáží silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov v budovách, halách, bytoch alebo rodinných domoch.

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník. Kovovýroba, výroba: -oceľové vráta, brány, schodiská, schody, mreže, prístrešky.

Stolár, stolár, nábytkár ponúka výrobu nábytku na zákazku. Kompletne vybavíme Váš interiér kúpelní, kuchyne, spálne, detskej či obývacej izby. Nábytok vyrábame z masívu, dyhy a lamina napríklad schody, dvere, vráta, vstavané poschodia. Postavíme pergolu, zábradlie alebo plot. Stolárstvo, stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kompletné ...

Fúkané tepelné izolácie. Riešenie akustiky - odhlučnenie podláh, stien a stropov. SDK konštrukcia.

Realizácia nových striech a rekonštrukcií. Strešné väzby, pergoly, altány. Klampiarske práce.

Zemné a výkopové práce: - prípojky - drenáže a odvodnenie - bazény - základové pasy - vykonávanie terénnych úprav - vjazdy - preprava zeminy a materiálov.

Izolatérske práce. Návrhy, dodávka, montáže: -hydroizolácia, izolácia proti vode: -strechy, terasy, spodné stavby a základy -záhradné jazierka a bazény.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obrábacích a tvárniacich strojov - sústruhov, frézok, brúsok, lisov a tiež zemných strojov - bagrov, nakladačov. Vykonávame aj demontáž a sťahovanie strojov do 150t po celej SR. Zaisťujeme servis a preventívne prehliadky pre tieto stroje a zariadenia: - obrábacie, ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Stavebná činnosť: - opravy a zateplenie fasád a striech objektov - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - novostavby rodinných domov a priemyselných objektov - realizácia oporných múrikov, chodníkov a pozemných komunikácií - zemné a výkopové práce - projektová dokumentácia - ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. -prípravné práce pre stavby; -rekonštrukcia bytových i nebytových objektov; -zateplenie, zatepľovanie - Zelená úsporám. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier. Inštalatérske práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonštrukcia elektro rozvodov.

Stolárstvo. Zákazková výroba, maloobchod, predaj: -stolárska -sedací nábytok: -sedadlá do kina, divadla -ohýbaný nábytok. Práca: -ohýbanie a lisovanie preglejky -tvarové frézovanie dreva -povrchové úpravy dreva.

Betonáže: - priemyselné podlahy - kladenie armatúr.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba, stavby, pokládka, pokladanie, rekonštrukcia, : -chodníky -pozemná komunikácia -parkovisko -vozovky -kanalizácia -inžinierske siete -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a dosky. Práca: -zemné a výkopové. Predaj, montáž: -prvky záhradnej architektúry -zámková ...